Olay iddia! Her şeyi Fatih Terim kurguladı!

Ünlü spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Fatih Terim-Bosna Hersek görüşmesinin bir kurgu olduğunu iddia etti.

Olay iddia! Her şeyi Fatih Terim kurguladı!
Olay iddia! Her şeyi Fatih Terim kurguladı!
GİRİŞ 14.12.2017 10:02 GÜNCELLEME 14.12.2017 10:05
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Spor yazarı Serdar Ali Çelikler, NTV Spor'daki Kırmızı Çizgi programında çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Fatih Terim-Bosna Hersel görüşmesinin bir kurgu olduğunu belirten Çelikler, "PR işi yaptım daha önce. Kötü PR çalışmasını 100 metreden tanırım. Bosna teklifi hikayesi, Fatih Terim'in PR çalışması. Terim'e teklif meklif yok." ifadelerini kullandı.

Bosna Hersek Futbol Federasyonu'nun iki ismiyle birlikte İstanbul'a gelerek Fatih Terim'e Bosna Milli Takımı teknik direktörlüğü görevini teklif eden heyette yer alan Tarık Hodziç İstanbul seyahati için Bosna medyasında "Hiç gerçekçi bir görüşme değil, federasyonun yaptığı masrafa yazık" yorumlarının çıkmasının ardından ceplerinden hiç para çıkmadığını açıklamış, tüm masraflarının Fatih Terim tarafından karşılandığını vurgulamıştı.

Çelikler, Terim-Galatasaray söylentileri hakkında ise, "Galatasaray taraftarı arasında anket yapalım, 'Fatih Terim gelsin mi' diye. Yüzde 40 'hayır' çıkar. Yüzde 60 'gelsin' der. Galatasaray taraftarı ittifak halinde Fatih Terim'i istiyor diye bir şey kesinlikle yok." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 30
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    adam falcı olacakmış yanlışlıkla gazeteci olmuş .
    Cevapla
  • Mechul 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kendini beğenmiş adamı hiç sevmedim.
    Cevapla
  • Serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle ne Terim ne Arda. Abdullah Avcı gelsin
    Cevapla
  • necmi ali doğan 6 yıl önce Şikayet Et
    Gelmiş geçmiş en iyi Türk hoca. Zaten karnesi ortada. E başarılı adam da narsizma olur. terim'deki biraz fazla ama o olmayınca başarı da yok.
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunun doğruluk payı çok yüksek. Çünkü gelen heyeti kendi parası ile karşılamak ve ortada teklif konusu yokken konuyu gelip milli takım hocalığına bağlamak filan hikaye. GS gel dese Terim koşarak gider...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle