Flaş sözler! "Terim'in sözleşmesi ölüyü diriltir"

Habertürk gazetesi yazarı Meriç Müldür, Fatih Terim'in sözleşmesiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Flaş sözler! "Terim'in sözleşmesi ölüyü diriltir"
Flaş sözler! "Terim'in sözleşmesi ölüyü diriltir"
GİRİŞ 13.01.2018 16:46 GÜNCELLEME 13.01.2018 16:46
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Büyük tartışma yaratan o yazıda sözleşmeyle ilgili ilginç detaylar paylaşıldı.

İşte o yazı:

"Futbol Federasyonu ile Fatih Terim mahkemelik. İlk duruşma yapıldı. İkincisi 7 Mart tarihinde. Federasyon, “Terim yüzünden Dünya Kupası’na gidemedik. Bir çalışan olarak yöneticisini darp etti. Üstelik ‘Yaptım, yine yaparım’ dedi” tezini savunsa da ortada kapı gibi bir sözleşme var. İşte o sözleşme Fatih Terim’in elini güçlendiriyor. Terim 3.5 milyon Euro’yu tahsil etmek istiyor.

Kimileri, “Öyle bir sözleşme şartları var ki. Sanırsınız Terim bu parayı da alsın diye federasyondaki görevine son verilmiş. Bunları bile bile hocayı gönderiyorlarsa tazminat kazansın istiyorlar demektir! Çünkü federasyonun davayı kazanma şansı sıfır” diyor...

Abartılı ve belki de maksatlı bir görüş. Federasyonun sözleşmeyi neden feshettiği ortada. Ama bunları söyleyenler de sade vatandaşlar değil, hukukçular. Federasyon hukukçuları arasında da böyle düşünenler var.

Hatta daha da ileri götürüyorlar işi. “Bu sözleşme şartları ile ölü bile dirilir, para alır!” diyen var örneğin.. Bu cümle işin bir anlamda esprisi tabii. Ama bu esprili cümle gerçeği de yansıtıyor. İşin özü ortadaki sözleşme o derece Terim’in lehine yani."

YORUMLAR 46
  • cxzzzzzzzzzz 5 yıl önce Şikayet Et
    madem ölüyü diriltir koşun chp ye dirilecek mi 24 haziranda görelim
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    OSözleşmeyi yapanlardan sorulmalı bunun hesabı,bu milletin parasını nasıl peşgeş çekerler ? belki parayı paylaiıyorlar o sözleşmeyi yapanla ,burada artik her türlu hırsızlık ,hainlık var .
    Cevapla
  • DogruSoyler 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'ın durdurmak için Terim'i Galatasaray'dan koparmak her türlü fedakarlığı yapmış Demirören. Terim Galatasaray'dan gitsin, Galatasaray zafiyet yaşasın diye o gün Terim milli göreve diyenler bugün Terim'e söver olmuş. Şenol güneş milli göreve dendi mi hiç?
    Cevapla
  • doğru söylermiş 5 yıl önce Şikayet Et
    terimden sonra denmedimi şenoş güneş?
    Cevapla
  • zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    Terim, denizli .... basının şişirmesi ile kendini büyütmüş kişiler, özellikle denizlinin TRT yorumyapıp para almasını anlamıyorum. Yaa bu adam başörtülüler İran a gitsin demedi mi? Sonra kendi irana gitti. Gençler geçmişi unutmayın
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    spor ile başörtüsünü nasıl bağdaştırdınız merak ediyorum :) siyasi fikrini söylemesi spor yorumculuğuna engel mi teşkil ediyor? Basının şişirmesi diye bahsettiğiniz şahıslar ülke tanıtımı için önemli konulardan birisi olan sportif anlamda uluslararası başarı kazanmış kişilerdir. Gençlerden önce siz açın da bir geçmişi okuyun :)
    Cevapla
  • Mestan 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Fatih terimi savunduğumu düşünmeyin.Yalniz bu anlaşmayı tektaraflı sayin terim yapıp vermedi antlasma metnindeki imzalar her iki tarafın memnuniyetligi ile imzalandi.Tarimin bu parayi hak edip etmediği deyi antlaşma gereği ne söyleniyorsa geçerli olan bu.Bu olayı vatan millet sakarya yapmaya gerek yok.Aslinda bu meblayı bu antkaşmayi yapıp gönderenden alinması daha doğru deyilmi.saygılarimla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle