Türk taraftarlar arasında olay!

İsviçre'de Türkiye-Tunus karşılaşması öncesinde tatsız bir olay yaşandı. 90 dakika öncesinde Trabzonspor ve Fenerbahçe taraftarları arasında tartışma yaşandı ve İsviçre polisi araya girdi.

Türk taraftarlar arasında olay!
Türk taraftarlar arasında olay!
GİRİŞ 01.06.2018 21:55 GÜNCELLEME 02.06.2018 00:05
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

.10'a yakın Trabzonspor taraftarı stat önünde karşılaşma öncesinde " 2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspor" pankartı açtı.

Bunun üzerine stat çevresindeki Fenerbahçeliler, pankart açan Trabzonspor taraftarına tepki gösterip " Burası milli maç! Neden burada bunu yapıyorsunuz" diye bağırarak bu grubun üzerine yürüdü. Tansiyonun yükseldiği anda İsviçre polisi araya girerek olayın kavga boyutuna geçmesini engelledi.

 

 

YORUMLAR 26
  • gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    rezalet baska birsey degil ama milli takim dünya kupasinda olsaydi bunlarin hepsi olmsadi cünki gündem baska olurdu
    Cevapla
  • vatan61 5 yıl önce Şikayet Et
    ee tabi dünyada şieci tanınmak zorlarına gidiyor ama hakkını arayana değil sizi dünyaya rezil eden yönetiminize tepki gösterseniz daaha adam olursunuz.... müslüman haklıdan yanadır herzaman peygamber efendimizi okuyun hz ömer i okuyun.....
    Cevapla
  • Amasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatan61 asıl size o sene şike yapıldı.. HATIR ŞİKESİ.. Sadece bir tanesini söyleyeyim BURSA maçı
    Cevapla
  • Mücahit Bozkurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah askina ne alalasi var Trabzonsporla Fenerbahce yle . bu pankarti acanlar bilincli Provokatörler bence. Gelmeylem bu oyunlar artik ya.
    Cevapla
  • ronin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan milli maçta bile utanmadan yapıyorsunuz yaaaa.Fenerbahçe 2010-2011 sezonda o kupayı Söke söke alnının teri ile aldı.Karabük ,Bursa ve Antep Fener’e nasıl ölümüne oynanış TS’ye ise nasıl yatmışlardı..Dün gibi taze...
    Cevapla
  • mutlu yıllar... 5 yıl önce Şikayet Et
    verin şunlara bi kupa yavvv
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle