Mesut Özil'den Löw'e soğuk duş! Görüşmedi...

Almanya'da Milli Takım Teknik Direktörü Löw, Mesut Özil'le görüşmek için antrenman sahasına gitti ancak bu hareketi sonuçsuz kaldı.

Mesut Özil'den Löw'e soğuk duş! Görüşmedi...
Mesut Özil'den Löw'e soğuk duş! Görüşmedi...
GİRİŞ 26.09.2018 12:37 GÜNCELLEME 26.09.2018 13:24
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Mesut Özil, Antrenman Sahasına Gelen Milli Takım Teknik Direktörü Löw'le Görüşmedi
Irkçılık iddialarının altında EURO 2024 ev sahipliği için yarın yapılacak toplantıyı bekleyen Almanya'da Milli Takım Teknik Direktörü Löw, Mesut Özil'le görüşmek için antrenman sahasına gitti ancak bu hareketi sonuçsuz kaldı.

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Löw ve Alman Milli Takım Menajeri Oliver Bierhoff'un Mesut Özil ile görüşme girişimi Mesut'un istememesi ve Arsenal Teknik Direktörü Unai Emery'in de ikiliyi antrenman tesislerine almaması üzerine sonuçsuz kaldı.

 

 

Bierhoff ile birlikte Londra'da bulunan Löw, Arsenal'da forma giyen Mesut Özil ile birlikte Alman milli futbolcular Leno, Mustafi ve eski milli futbolcu Mertesacker ile görüşmek istedi. Londra'nın kuzeyinde bulunan antrenman tesislerine giden ikili, misafirler için ayrılan bölümde Leno, Mustafi ve Arsenal Altyapı Sorumlusu Mertesacker ile bir araya geldi. Bierhoff'un daha önceden Mesut'un menajeri Erkut Söğüt'e konuyu iletmesine rağmen buluşmaya Mesut Özil gelmedi. Löw ile Bierhoff bu kez Mesut'u antrenman sahasında görebilmek için çalışmayı izlemek istedi. Ancak bu girişim de Arsenal Teknik Direktörü Unai Emery'e takıldı. Emery, Löw ve Bierhoff'un antrenman sahasına girmesine müsaade etmedi. Böylece Löw'ün Mesut ile görüşe isteği gerçekleşmedi. Löw daha önce de yaptığı açıklamada Mesut'u birkaç kez telefonla aradığını ancak yıldız futbolcunun telefonlarına cevap vermediğini söylemişti.

YORUMLAR 13
  • Kadıoğlu25 5 yıl önce Şikayet Et
    Mesut Özil için söylenecek tek bir şey var. Helal olsun böyle devam et
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi yapmışsın. Kardeş
    Cevapla
  • Hasan Yücel 5 yıl önce Şikayet Et
    Milli takım polemiği sürecinde gereken desteği göremediği için kızgın olabilir ama yinede nezaketen görüşmeliydi .
    Cevapla
  • Akan 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi etmiş
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    insan olmamakla alakası var. Önce insanlıkla bağlantı kurun. Nazi beyin vahşetini bırakın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle