Lucescu'dan mağlubiyet yorumu: Şimdiki hedefim...

A Milli Takımımızın teknik direktörü Mircea Lucescu, Rusya'ya 2-0 mağlup olduğumuz maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Lucescu'dan mağlubiyet yorumu: Şimdiki hedefim...
Lucescu'dan mağlubiyet yorumu: Şimdiki hedefim...
GİRİŞ 14.10.2018 21:53 GÜNCELLEME 14.10.2018 21:53
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Lucescu, iyi oynamalarına rağmen yenildiklerini söylerken, "Rusya daha güçlüydü, bu gerçek. Bildiğimiz futbolu oynadılar. Rusya beklediğimiz futbolu oynadı, biliyorduk böyle olacağını. Duran toplar, kontra ataklar, bunu biliyorduk. Beklemediğimiz bir anda kontra ataktan golü yedik. Topla oynamada %60'a %40 öndeyiz ama golleri biz yedik. İlk golde inanılmaz bir hatadan faydalandılar. Zannediyorum daha fazla pozisyon da olmadı. Daha net bir pozisyon hatırlamıyorum, ofsayt pozisyonları falan vardı" dedi.

"KENDİ TAKIMLARINDA 90 DAKİKA OYNAMALILAR"

 

 

Oyuncuların kendi takımlarında daha çok oynaması gerektiğini vurgulayan deneyimli hoca, "Rusya'da 2 yıl boyunca aynı ekip oynadı, daha tecrübeliler. Bütün oyuncular kendi takımlarında da ilk 11 oynayan oyuncular. Mehmet Topal ve Emre Akbaba gibi iki önemli oyuncumuz sakattı. Topal orta sahada bize yardım eden, Akbaba da boşluklara kaçan bir oyuncumuzdu. Şimdiki hedefim, oyuncularımı kendi takımlarında 90'ar dakika oynama seviyesinde oynatabilmek. Görüyoruz ki, Rusya'nın tüm oyuncuları bizimkilerden fazla koşuyor" diye konuştu.

YORUMLAR 19
  • LALAPASALI 5 yıl önce Şikayet Et
    çamoğlu üçe birde öyle pas veriyorki maç sıfır sıfır.5dakika sonra cengize uzun pas attı direkt taç.kendi takımlarında döktüren milli takımda dökülüyor.acep neden?
    Cevapla
  • 1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede bu işten anlamayanlar .yönetici olduğu müddetce böyle üç pas yapamayan bir milli takımdan ileriye gidilmez. bütün takımlar iflas etmiş yerli futbolcu oynatan yok artık. buna kim dur diyecek bu içleracısı durumdan türk futbolunu kim kurtarabilirse lütfen bir elatsınlar.
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Terim bırakıp kaçtıktan sonra yenilsekte güzel maçlar oluyor.İyi bir golcümüz olsa bu takım iş yapar.
    Cevapla
  • Olcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Terim gitsin diyenler bu daha iyi günleriniz
    Cevapla
  • Haydaaaa 5 yıl önce Şikayet Et
    Terim geldi gitti kötü oldugu zaman takimi ve terimi tasa tuttunuz .. Dogumuydu ?? Bence evet .. Ha simdi neden bazilari terim der anlamis degilim .. Ha lucescuyu getirirmiydim ?? Kesinlikle hayir !! Bizim yerli hicalarimiz var ve bunlarin icinden en mütevazi olani benim icin ertugrul saglamdir .. ha su an aykut kocamanda bosa cikti ama inanin Ertugrul gibisi su an milli takima yakisani yok ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle