Lucescu: 'Oynamaya korkuyorlar...'

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 1-0 kaybedilen İsveç maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Lucescu: 'Oynamaya korkuyorlar...'
Lucescu: 'Oynamaya korkuyorlar...'
GİRİŞ 17.11.2018 22:49 GÜNCELLEME 17.11.2018 22:55
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

UEFA Uluslar Ligi'nde İsveç'e 1-0 yenilen ve C Ligi'ne düşen Türkiye Milli Takımı'nda teknik direktör Mircea Lucescu, önemli açıklamalarda bulundu.

 

 

Mircea Lucescu'nun İsveç maçının ardından yaptığı açıklamalar şu şekilde;

''KENDİ KULÜPLERİNDE OYNASA BU HATALARI YAPMAZDI''

 

 

İlk yarıda çok iyi oynadık. Şansa değil gerçekten yaratılmış 3 pozisyonumuz var ilk yarıda. İkinci yarıda kendi kulüplerinde oynamayan arkadaşlarımız bu durumda tutunamadı. Kendi kulüplerinde oynasalardı bu hataları yapmazdı. Ama hatalar yaptık ve rakip bu hataları değerlendirdi.

''30 YIL TECRÜBE FARKI VAR''

Genç oyunculardan kurulu bir takım yaratmaya devam ediyoruz. 21 yaşında 3 tane oyuncumuz vardı. Bir yere varacağız, çok iyi çalışıyoruz. Kolay değil bunu yapmak. Çok genç bir takımız. 30 yıl tecrübe farkı olan bir rakibe karşı oynadık.

''YEDİĞİMİZ GOL İNANILMAZ KÖTÜYDÜ''

Fizik gücüne bakarsak biz tutunamadık. Çok kuvvetlilerdi. Bizim oyuncularımız artık kendi takımlarında ilk 11 oynamak zorundalar. Milli Takım'da sadece iki günümüz var. Bu yeterli olmuyor. İlk yarıda iyi oynadık, şansımız yaver gitmedi. Olsen kalesinde iyiydi. Yediğimiz gol inanılmaz kötüydü. Penaltıdan yedik ama Çağlar'ın orta sahada 3 kişinin arasına girip çalım denemesinin ardından kontra ataktan gol yedik.

''EMRE'YE İHTİYACIMIZ VAR''

Emre Akbaba'ya ihtiyacımız var. Orta sahada top taşıyabilecek birisi. Umarım Cenk ve Çağlar, kendi kulübünde düzenli oynarlar. Defansta Ertuğrul ile oynamaya çalışacağız. Yeni oyuncular aramaya devam edeceğiz. Şansla beraber Avrupa elemelerine hazır olacak bir takım kurmaya çalışıyoruz.

''UMUT DIŞINDA FORVET BULAMADIM''

Umut dışında başka forvet bulamadık. O pozisyon için mücadele etmeleri lazım oyuncuların. Kendi takımlarında bile oynayamıyorlar ki nasıl olacak bu? Biraz sabra ihtiyacımız olacak. Biraz sabır. Burak, Mehmet Topal gibi oyuncular kendi takımlarında oynarsa milli takımda neden olmasın. Mücadeleci bir takım yaratmak istiyoruz. Bugün tecrübe eksikliğini hissettik. Oynamaya korkuyorlar. Bütün oyunculara milli takım kapısı açıktır. Yeni bir takım kuruyoruz. Ben inanmış haldeyim. İyi bir takım yaratmaya inandım.

YORUMLAR 32
  • Mantık 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam oynattigim futbolcular takımlarında oynamıyor hata yapıyor diyor.Daha sonra Burak ve Mehmet'i takımlarında oynamıyor diye almadım ?Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.hakan bu kadar kotuyken 90 dakika süre aldı.
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yabancılara hem çuvallarla para ver.hemde başarı bekle.bizde onlarca adam varken yabancılara hayranlık var....israf....
    Cevapla
  • Fanatik 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu bunak hoca defolup gitsin yerli teknik adam gelsin
    Cevapla
  • Yucekul 5 yıl önce Şikayet Et
    Her teknik adamın öz evlatları vardır ne olursa olsun onu mutlaka oynatır calhanohluda bu şanslı evlatlardan biri adam milli takımda bir maçta dahi vasatın üzerine çıkmadı bide lucescu dayı artık kaybettikten sonra bırak su mazeret 'leri bıktırdın bizi bre
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 5 yıl önce Şikayet Et
    ...Futbolcu olmayan Futboldan gelmemis Futbol fedarosyonumuz Adi milli takimsa *80 milyonu tarayip milli komutan bulacaksiniz Yabanci komutanla yurumez bu is ...Milli komutan futbolcusuna baktiginda gozlerinden yuregine iner ..Cunki kazanmanin agirligi yurek isidir ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle