Skandal itiraf! 'Hakem penaltı sözü verdi'

İsveç Milli Futbol Takımı'nın golcü oyuncusu Marcus Berg, Rumen hakem Istvan Kovacs'ın Türkiye maçının devre arasında kendisine iki penaltı sözü verdiğini iddia etti.

Skandal itiraf! 'Hakem penaltı sözü verdi'
Skandal itiraf! 'Hakem penaltı sözü verdi'
GİRİŞ 18.11.2018 19:45 GÜNCELLEME 18.11.2018 19:45
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta İsveç'in, 71. dakikada penaltıdan attığı golle deplasmanda Türkiye'yi 1-0 yenmesinin yankıları İsveç'te sürüyor.

Ülkenin önde gelen gazetesi Aftonbladet'e konuşan Marcus Berg, Rumen hakem Istvan Kovacs'ın ikinci yarı için İsveç lehine 2 kez penaltı noktasını göstereceği yönünde söz verdiğini öne sürdü.

İlk yarı ceza sahası içindeki bir pozisyonda ayağına sert bir darbe aldığını kaydeden Berg, devre arası hakemle arasındaki geçen konuşmayı şöyle aktardı:

"Hakemle devre arası konuşmam oldu. Bana, 'Eğer itiraz ettiğin pozisyon penaltıysa sana ikinci yarı iki penaltı veririm' dedi."

Berg, muhabirin ''Hakemle konuştuktan sonra size kazanmanız için yardım mı etti?" sorusuna, ''Bilmiyorum. Benim bildiğim maçta iki penaltımız vardı, hakem birini verdi." yanıtını verdi.

Bilindiği üzere İsveç maçı 71. dakikadaki penaltı golüyle 1-0 kazanmıştı...

KAYNAK: AA
YORUMLAR 31
  • gerçek 5 yıl önce Şikayet Et
    kaleci ile karşı karşıya geldik yine de atamadık.
    Cevapla
  • xxxxşşş 5 yıl önce Şikayet Et
    hakeme falan kabahat bulmayın. Türkiye de Milli takım diye bir şey yok. 81 milyonluk ülkede top oynayacak adam yok. bakın her takıma 8-9 yabancı var.. ayıptır ya ayıptır. utanın federasyon. utanın. bu yabancıları almakta kasıt Milli Kaynakları dışarı aktarmanın bir yolumu.. Reis'imizin bir de bu konuları incelemesi lazım. futbolun içinden gelen biri olarak.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlara teknik heyetle birlikte az para vermek lazım yaramıyor fazla para
    Cevapla
  • ıhtıyar38 5 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaşlar milli takımın başına kim geçerse geçsin kurtaramazlar çünkü ligde doğru dürüst topmu oynatılıyor varsa yoksa yabancı hani 2000 yılında nasıl üçüncü olduk oyuncuların %80ni türktü saygılar
    Cevapla
  • irfan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Hoca değil başta Yıldırım Demirören olmak üzere federasyonun tamamı istifa etmeli yada görevlerine son verilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle