Lucescu yok artık dedirtti! Hakan Balta gafı...

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun Ukrayna maçı öncesi yaptığı 'Hakan Balta' gafı basın toplantısına damga vurdu.

Lucescu yok artık dedirtti! Hakan Balta gafı...
Lucescu yok artık dedirtti! Hakan Balta gafı...
GİRİŞ 19.11.2018 20:58 GÜNCELLEME 19.11.2018 21:04
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış


Ukrayna ile oynayacağımız hazırlık maçı öncesinde açıklamalarda bulunan A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu yine kendi takımlarında forma giymeyen Türk oyunculardan dolayı dert yandı.

Kendisinden önceki dönemde başarılı olan futbolcuların şu an takımlarında forma giymediğini söyleyen Lucescu'nun bu isimlere futbolu bırakan Hakan Balta'yı da eklemesi dikkatlerden kaçmadı.

İşte Lucescu'nun o sözleri;

"Bu seviyeye gelmek benim hatam değil. Tolga Ciğerci, Ozan Tufan, Selçuk, Volkan Şen, Arda, Hakan Balta ve Burak milli takımda oynayan futbolculardı ama artık kendi takımlarında bile oynayamıyorlar. Ben kendi kurduğum takımdan mutluyum. Son 4 maçta harika şeyler yarattık, oyun olarak iyi oynadık. Şans güçlüden yana ama bu güç bize de gelecek. "

 

 

YORUMLAR 25
  • İstafaa 5 yıl önce Şikayet Et
    Federasyon en büyük suçludur.
    Cevapla
  • Konya'dan 5 yıl önce Şikayet Et
    Adı Milli Takım Teknik Direktör yabancı ne kadar acı ki sanki futbolla yeni tanışılmış.İnsaf hiç mi beğenilecek tarafımız yok.Hiç mi hiçiz.Çok üzülüyorum.Bu kadar yabancı hayranlığına da bir anlam veremiyorum.Lütfen kendimizi beğenelim,kendimize gelelim ve kendimize değer verelim de değerlendirelim.
    Cevapla
  • Mustafa PAMUK 5 yıl önce Şikayet Et
    Başarıyı hemen istiyoruz. Hiç bir altyapısı olmayan başarılar balondur patlar. Lucescu gibi bir teknik direktöre zaman tanımak gerek, zaman derken en az 5 yıl, milli takım hiç iyi olmadı ki 6 ayda 1 senede toparlanacak bir durum yok. Lucascu ya sahip çıkmazsak daha çoooook teknik direktör değiştiririz ve milli takımdan bi cacık olmaz. Sabı sabır, mucize beklememek lazım.
    Cevapla
  • FARKINDAYIZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbol bir zeka oyunudur, daha zeki olan takım kazanır.
    Cevapla
  • Mesud 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam hakli. Beyler dagilin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle