Fatih Terim'e tazminat şoku!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki davada yeni bir karar çıktı ve TFF'nin Terim'e ödeyeceği tazminatta "hakkaniyet" indirimi yapıldı.

Fatih Terim'e tazminat şoku!
Fatih Terim'e tazminat şoku!
GİRİŞ 28.11.2018 15:27 GÜNCELLEME 28.11.2018 16:12
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış


Fatih Terim ve TFF arasındaki tazminat davasında yeni bir karar çıktı. Üst mahkeme, Terim'in kazandığı tazminatta "hakkaniyet" indirimi yaptı ve Terim'in 5 milyon 250 bin TL almasına karar verdi. Terim'in alacağı toplam miktardan 7.7 milyon TL'lik indirim yapan mahkeme kararını hem Fatih Terim tarafı hem de TFF tarafı iki hafta içerisinde Yargıtay'a taşıyabilecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki davada yeni bir gelişme daha yaşandı. İstanbul 17. İş Mahkemesi'nin davalı TFF'nin davacı Fatih Terim'e 12 milyon 950 bin liranın erken fesih bedeli olarak ödenmesine hükmetmesinin ardından harekete geçen Türkiye Futbol Federasyonu, mahkemenin verdiği karara itiraz etmişti. Üst mahkemede görülen dava sonrasında TFF'nin itirazı ve İş Mahkemesi'nin verdiği karar incelendi ve "HAKKANİYET" indirimi yapılarak; Fatih Terim'in TFF'den sadece 5 milyon 250 bin TL almasına karar verdi ve İş Mahkemesi'nin ilk kararına göre ödenmesi gereken 7.7 milyon TL'yi iptal etti. Hem Fatih Terim tarafı hem de TFF tarafı, verilen kararı iki hafta içerisinde Yargıtay'a taşıyabilecek. (DHA)

YORUMLAR 54
  • cumhur 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet böylesi büyük kazançlardan %50 oranında vergi almalı ve kazanç standartı yüksek olan herkesten bu yapılmalı.
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim bildiğim dosya daha önce Yargıtaya gitmişse Yargıtaya gider aksi halde Bölgesinin Adliye Mahkemesine yani istinafa gitmez mi? Hakkaniyet indirimi ve brütlerin netlere çevrilmesi sonucu kişilerin alacakları düşer. Bilirkişilerce bu kural tüm işçi alacaklarında uygulanır.
    Cevapla
  • fth 5 yıl önce Şikayet Et
    biz asgari ücretle borç gırtlakta geçinelim diye çırpınırken kafayı yeme noktasına gelirken adamlar milyonları beğenmeyip dava açıyolar yazıklar olsun sizlere bee o para benim sülaleme yedi ceddime yeter bee
    Cevapla
  • fanatik 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tutar dahi verilmemeli. Milli takımda ne yaptı ki hep başarısızlık ve üstüne bol bol para aldı. Aldıkları yeter. Federasyon parayı bu kadar kolay çarçur etmemeli.
    Cevapla
  • salih 5 yıl önce Şikayet Et
    tabii 5 milyonu ben alsam şok olurum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle