Lucescu'dan Fransa ve grup yorumu

Milli Takım teknik direktörü Mircea Lucescu, EURO 2020 eleme grupları kura çekimi sonrası açıklamalarda bulundu.

Lucescu'dan Fransa ve grup yorumu
Lucescu'dan Fransa ve grup yorumu
GİRİŞ 02.12.2018 15:17 GÜNCELLEME 02.12.2018 22:37
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış


Grubu değerlendiren Lucescu şunları söyledi:

"Takımlar arasında çok büyük ayrım yapmamak lazım şu anda. Bunlar büyük turnuvalar kolay değil. Kesinlikle bütün maçlara konsantre olmamız, iyi hazırlanmamız lazım. Takım olarak hazırlanıp kazanmamız lazım. Umarım ilk maçımız Fransa ile olmaz.

Andorra, Moldova'ya karşı da kazanmamız lazım. Hepsi çok önemli. İzlanda'yla son 2 yılda 4 defa oynamamız bir avantaj. Oyuncuları tanıyoruz, oynama şekillerini biliyoruz. Son dünya kupasında iki sene önceki performansı ortaya koyamadılar. Yaşlanan bir takım. Oynadıkları futbol fiziğe dayalı. Fransa da başka bir futbol oynuyor. Hepsine hazırlıklı olmamız gerekiyor.

Yeni bir takım oluşturmaya çalıştık. Bazı maçları deneyimsizlikten ya da bireysel hatalardan kaybediyoruz. Diğer takımları domine ederiz diye düşünüyorum kendi oyunumuzu oynarsak.

Bütün gruplarda 2-3 zorlu takım var. Arnavutluk iyi bir takım, zor bir grup.

Yeni bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Arnavutluk da onu yapmaya çalışıyor ama Serie A'da oynayan sekiz dokuz oyuncuları var. Yabana atmamak lazım. Belki Andorra için kolay diyebiliriz. Moldova da iyi bir takım."

 

 

MİLLİ TAKIM'IN RAKİPLERİ

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020 elemelerinde H Grubu'nda Fransa, İzlanda, Arnavutluk, Moldova ve Andorra ile mücadele edecek.

YORUMLAR 11
  • SUTCU 5 yıl önce Şikayet Et
    luconun en buyuk sanssizligi emre akbabanin sakatligiydi.iyilestikten sonra milli takimin beyni olur umariz rahat bir sekilde en iyi ikincilik yapariz.
    Cevapla
  • Alpaslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Luce Allahini seversen sus ve birak git. Aklim almiyor yerli hocalar dururken yabancilar neden secilir milli takim basina...
    Cevapla
  • Eeeey amerika 5 yıl önce Şikayet Et
    Luce napsın ilk 11de surekli oynayan yerli oyuncu bulmak zor. Artik topcu yetismiyor. Yabancıya teslim olmus durumdayız. Amatör kumelerde bile yabancılar oynuyorsa bizim bittiğimizin göstergesidir. Bosuna yırtınmayın sorun lucescu degil kimgelirse gelsin artık milli bi basari yakalamak cok zor bu sartlarda.
    Cevapla
  • Osmanlı Tokadı 5 yıl önce Şikayet Et
    ya luçi bırak git çoluk çocuk la deneme tahtasına çevirdin takımı
    Cevapla
  • yorumlar 5 yıl önce Şikayet Et
    iç karartıcı maalesef. ama daha başlamadan bitti demeyelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle