Romanya'dan flaş iddia: "Lucescu Dönmek istiyor"

A Milli Takımımızda yolların ayrılması beklenen Mircea Lucescu'nun, Dinamo Bükreş'e geri dönmek istediğini söylediği kaydedildi.

Romanya'dan  flaş iddia: "Lucescu Dönmek istiyor"
Romanya'dan flaş iddia: "Lucescu Dönmek istiyor"
GİRİŞ 10.02.2019 17:16 GÜNCELLEME 10.02.2019 17:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın başına geçeceği iddlarının ardından takımdan ayrılacağı konuşulan Mircea Lucescu için Romanya'dan flaş açıklamalar geldi.

Dinamo Bükreş Teknik Direktörü Mircea Rednic, "Lucescu, Dinamo Bükreş'e seve seve geri dönerim demiş. O saygı duyduğum bir adam, çok da hayran olduğum birisi ancak Dinamo'da Lucescu ile birlikte çalışamam. Yine de ona ilk teklifi ben yaparım. Eğer Lucescu Dinamo'ya gelirse de bunu başardığım için benim heykelimi diksinler" dedi.

"DİNAMO'NUN DURUMUNU BİLİYOR"

Dinamo Bükreş'in eski oyuncularından Ionut Lupescu ise Lucescu ile bir araya geldiğini belirtirken, "Onunla bir restoranda buluştuk, Dinamo'nun durumunun çok kötü olduğunu o da biliyor. Bu kabus içinde ona takıma gelip gelmeyeceğini soramadım" ifadelerini kullandı.

Dinamo Bükreş, 23. haftası tamamlanan Romanya Ligi'nde 28 puanla 10. basamakta yer alıyor. Mircea Lucescu, İtalya'ya gitmeden önce 1985-1990 yılları arasında Dinamo Bükreş'in teknik direktörlüğünü yaptı.

 

 

YORUMLAR 1
  • suleyman 5 yıl önce Şikayet Et
    dönüş biletini alalım, geri dönç
    Cevapla