Şenol Güneş açıkladı! 'İdmanı yarıda bıraktı'

EURO 2020 grup elemelerinde Moldova ile karşılaşacağımız maç öncesinde teknik direktör Şenol Güneş ve forvet Burak Yılmaz, basın toplantısı düzenledi.

Şenol Güneş açıkladı! 'İdmanı yarıda bıraktı'
Şenol Güneş açıkladı! 'İdmanı yarıda bıraktı'
GİRİŞ 24.03.2019 17:29 GÜNCELLEME 24.03.2019 18:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Takım'ı herkesin kucaklaması gerektiğini söyleyen Şenol Güneş, ''Bu bir oyun. Bilinmeyen bir oyun da değil. Kendi gücünüzle oynamazsanız diğer takım da sizin kadar oynayabilir. Yetenek ve karakteri her maç sahaya yansıtmak gerekir. Çalışmak için çok uzun bir süremiz yok ama futbol hakkında ortak bir düşüncede buluşursak iyi bir mesafe alırız. Taraftarın katkısı da takımı daha ileriye taşıyacaktır. Hem taraftar hem medyası, ülkenin tüm kesmiyle, dualarıyla birleşince işimizi daha iyi yaparız. Bu bir ekip işi.'' sözlerini kullandı.

 

 

''KOLAY VEYA ZOR OLABİLİR''

Moldova maçını değerlendiren tecrübeli teknik direktör, ''Kağıt üzerinde rakibimizden daha güçlü bir takımız. Kağıt üstünde olanı sahaya yansıtmak gerekiyor. Biz takımın iyi olduğunu düşünüyoruz. Eskişehir, futbolu seven ve keyif alan bir şehir. İyi bir ambiyans olacağını düşünüyorum. Sahaya çıkan futbolcuları destekleyeceklerini düşünüyorum. Rakibin savunma felsefesi oynaması nedeniyle bazı sürprizlere izin vermemek, sabırlı olmak lazım. Çok kolay bir maç da olabilir, çok zor bir maç da olabilir. Golün bir an önce gelmesini bekliyoruz ama panik yapmamak lazım.'' dedi. 

 

 

"OZAN İDMANI YARIDA BIRAKTI"

"Ciddi boyutta sakatlık yok ama kadroya alıp almama, oynatıp oynatmama yönünde kararımızı etkileyebilir. Ozan idmanı yarıda bıraktı, bir ağrısı oldu. İdmanda durumuna bir daha bırakacağız. Kasıklarında, arka adalesinde gerginlik olanlar, yorgun olanlar var."

BURAK YILMAZ: ''GENÇ ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM''

İyi bir kadro yakaladıklarını belirten Burak Yılmaz ise, ''Çok genç arkadaşlarımız var. Onları da tebrik etmek istiyorum. Kişilikleri ve karakterleriyle ne kadar doğru tercih olduklarını gösterdi. Merih, Dorukhan ilk defa oynadılar. Hem genç hem de tecrübeli arkadaşlarımızla beraberiz. Hep birlikteyiz, hepimizin hedefi aynı. Zamanımız kısıtlı olsa da her şeye sahip olduğumuzu düşünüyorum.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR 1
  • ali Aksoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Degerli bir hoca,kullandigi kelimeler ve kurdugu cümlelerin,bir ok tesirli olmasi gerekir!Futbol sahasi bence bir savaş alanidir,ailenin ve milletinin yaninda oldugunu düşünüp,daha hirçin daha kuvvetli,daha akilli oynayip maçi kazanip bizleri sevindirmek olacaktir.Hep düşündügüm,kendime sordugum sual,maçtan evvel bir hocasi tarafindan,oyuncularin telkinde bulunup,bulunmadigidir,akilli bir din hocasinin telkinin de oldukça degerlidir diye düşünüyorum.
    Cevapla