'Şenol Hoca'yı anlatmaya gerek yok'

A Milli Takım'ın Moldova'yı 4-0 yendiği maçta 2 asist yapan Deniz Türüç, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

'Şenol Hoca'yı anlatmaya gerek yok'
'Şenol Hoca'yı anlatmaya gerek yok'
GİRİŞ 25.03.2019 22:39 GÜNCELLEME 25.03.2019 22:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

EURO 2020 Grup elemelerinde Moldova'yı 4-0 yenerek 2'de 2 yapan Türkiye'de ilk kez bir milli maça ilk 11'de başlayan Deniz Türüç, maçın ardından karşılaşmayı değerlendirdi.

Moldova karşısında 2 asist yapan ve başarılı bir performans gösteren Deniz Türüç, ''Tüm takım arkadaşlarıma, Eskişehir halkına teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Ne yapıp, edip, bu maçı iyi oynayarak kazanmak istiyorduk. Fransa ve İzlanda maçını da Allah'ın izniyle geçtikten sonra hedefimize bir adım daha yaklaşacağız.'' sözlerini kullandı.

''ŞENOL HOCA'YA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM''

Teknik Direktör Şenol Güneş hakkında da konuşan Deniz, ''Gençlerle tecrübeliler arasında iyi uyum sağlanıyor, Şenol hocayı anlatmaya gerek yok, bunları en iyi yapmayı bilen biri. Bana şans verdiği için de ona çok teşekkür ediyorum. Daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.'' dedi.

 

 

YORUMLAR 1
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Seni sahadan almiyacakti. Burak 2.yari oyunda yoktu ve cok topkaybi yapiyordu kosamiyor yuruyordu. Sen kosuyodun top sakliyodun disari cikacak topa depar atip arkadasina kazandiriyordun. Umarim bjkmizi gakan senol milli takimida yakmaz. Birde 4 0 ondesin Emreyi aliyorsun. Bu nasil is al genc cocuklari kebdilerini adopte etsinler. Tebrikler deniz. Tebrikler senol 2 macta 6 gol atip 0 gol yedik. Besiktastada 4 defans 4 orta saha 2 forvet oynafsaydin kafamizdaki saclar dokulmezdi.
    Cevapla