İzlanda’da beleş tepe!

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu mücadelesinde A Milli Futbol Takımı, deplasmanda İzlanda ile karşılaşırken, birçok taraftarın maçı stadın arkasında bulunan parkta izlemesi de dikkat çekti.

İzlanda’da beleş tepe!
İzlanda’da beleş tepe!
GİRİŞ 11.06.2019 22:00 GÜNCELLEME 11.06.2019 22:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 4. maçında A Milli Futbol Takımı, İzlanda deplasmanında boy gösterirken tribünlerin de neredeyse tamamı doldu.

Millileri desteklemek için İngiltere, Norveç ve Danimarka’dan gelen gurbetçi vatandaşlar tribündeki yerini alırken, maçın başlamasıyla birlikte de futbolculara tezahüratlarla destek verdiler. Ancak maçın oynandığı sırada ilginç olan nokta ise stada giremeyen taraftarlar oldu. Karşılaşmanın başlamasının ardından A Milli Takım’ın kalesinin arkasında bulunan bölümdeki parktan maçı takip eden birçok taraftar, karşılaşmanın 8. dakikasından sonra güvenlik tarafından bu bölgeden uzaklaştırıldı.

YORUMLAR 12
  • Hasan huseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakan ve gobekli oyun u tipleri gormek zorundamiyiz... Bide burak karekteri eklenince bakamaz oldum oyuna.... Genc karekter sahibi fit olan oyunculari oynat... Istersen Bes sifir yenilelim Sorun degil... Gobekli yagli adamin milli macta isine yaaa..
    Cevapla
  • B.Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim 3. lig takımlarının statları gibi ama bunun bir önemi yok önemli olan güzel futbol ve başarı adamlar bunu başarmış tebrik etmek lazım.
    Cevapla
  • Gudor 4 yıl önce Şikayet Et
    İzlanda top oynamıyor, maalesef bize ters bir takım...
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    asıl enteresan mevzu böylesine bir ülkeye karşı oynadığımız futbol... 90 dk da bir tane organize atak olmaz mı yaa...
    Cevapla
  • mekkeli yasir 4 yıl önce Şikayet Et
    Burak arkadan atmaya devam ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle