İzlanda'nın hocasından itiraf: Tokat gibiydi...

İzlanda'nın teknik direktörü Erik Hamren, A Milli Takım'ı 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

İzlanda'nın hocasından itiraf: Tokat gibiydi...
İzlanda'nın hocasından itiraf: Tokat gibiydi...
GİRİŞ 12.06.2019 00:36 GÜNCELLEME 12.06.2019 19:26
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İzlanda Milli Takımı Teknik Direktörü Erik Hamren, Türkiye'yi 2-1 mağlup ettikleri 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu dördüncü maçına ilişkin, "Bugün 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Üç takım da 9 puana geldi. İlk yarıda gerçekten çok iyi oynadık." dedi.

 

 

Hamren, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, özellikle ilk yarıda çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını dile getirdi.

İlk yarıda birçok şans yakaladıklarını ve üçüncü golü de atabilecekleri fırsatları değerlendiremediklerini ifade eden Hamren, "Kontrataklarla başka goller de bulabilirdik. Güçlü bir defans yaptık, bu rakibin ataklarına atılan bir tokat gibiydi. İkinci yarıyı iyi yönettik, zekice oynadık. Birlikte güçlü kaldık. Maçı aldık, kazanmak zorunda olduğumuz bir maçı kazandık. Gerçekten çok iyi bir galibiyet oldu." diye konuştu. 

 

 

Maç planlarının, birlikte ve sahada sağlam duran bir takım görüntüsü vermek olduğunu söyleyen Hamren, şöyle devam etti:

"Arnavutluk’u yendikten sonra bu maç çok önem taşımıştı. Ancak ikinci yarı çok iyi değildik, daha iyi kontrataklar bulabilirdik. Özellikle set oyununda çok daha iyi olmak için çabaladık. Bizim adımıza olabilecek en iyi senaryo oldu. Takımımız ve taraftarımız bugün fantastikti. İzlanda olarak bunu birlikte başardık. 3 puan aldık. Hep birlikte fantastik bir iş çıkardık. Bu futbol, kazanmak zorunda olduğumuz bir maçı kazandık. Birçok şans yakaladık. Bu seviyeye çıkmak için 2 hafta boyunca çok çalıştık. 2 hafta, fizik olarak bu noktaya çıkabilmek açısından uzun bir süre değil. Bunlar hep adım adım olan şeyler. Onlar kazansaydı çok zor durumda kalabilirdik. Rakibin sakat oyuncuları vardı. Futbolda bu sakatlıklar her zaman var. Biz maça odaklandık ve mutluyuz." 

YORUMLAR 17
  • Murat TANER 4 yıl önce Şikayet Et
    İzlanda kötü takım değil. Asıl hatamız onları çok küçümsemek oldu. Bence çok iyi takım oyunu oynuyorlar ve her maç istikrarı korumaya gayret eden disiplin seviyeleri çok yüksek bir takım. Böyle takımlara karşı defansif değil atak ve çok paslı oynamak gerek. Ayrıca maç günü dikkat ettiğim bir şey de uzun toplarda zaafiyetleri var. Hücuma uzun toplarla çıkıldığında enteresan şekilde defansları zaafiyet veriyor.
    Cevapla
  • blueboy 4 yıl önce Şikayet Et
    burak hakan ozan 90 dakikada ne yaptı yaaa.sen ikinci yarıya yusuf abdulkadir ile birlkte başlasan durum çok değişirdi.
    Cevapla
  • Izan ve hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Pes hocam hakan a 90 dak. Nasılsabrettin ve takımı eksik oynattın pes pes yüz kere pes
    Cevapla
  • Fatih1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim beceriksiz futbolcularımız ve Turkiyede hoca kabul edilen bence asla olmayanlar yüzünden böyle konuşuyor izlanda bu gruptan çıkamaz
    Cevapla
  • yeto 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin Rövanşında Görüşürüz Çirkeplille oyun alırsın tabi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle