Medel'den Messi yorumu: 'Ona katılıyorum'

Copa America'da Arjantin ile oynanan maçta Messi ile yaşadığı gerginlik sonrası kırmızı kart gören Medel, hakemin verdiği kararı eleştirdi.

GİRİŞ 07.07.2019 10:04 GÜNCELLEME 07.07.2019 10:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Copa America'da üçüncülük maçının 37. dakikasında Lionel Messi ile yaşadığı gerginlik sebebiyle kırmızı kart gören Gary Medel, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"HAKEM YANLIŞ YAPTI"

Messi'nin "Medel ve bana sarı kart gösterilmesi yeterliydi" sözlerine katıldığını vurgulayan Şilili futbolcu, "Messi'nin söylediklerine katılıyorum. İkimiz de sarı kart görmeliydik. Hakem yanlış yaptı. Sahadaki futbolu da çirkinleştirdi" dedi.

Arjantin'in attığı ilk gol için de hakemi eleştiren Medel, "Hakem önce düdüğün beklenmesini istedi ancak sonra golü geçerli saydı. Bu doğru bir karar değildi" şeklinde konuştu.

"İYİ ORGANİZE EDİLMEDİ"

Messi'nin "Madalyamı almaya gitmedim çünkü bu düzenin parçası olmak istemedim. Bu turnuva, Brezilya'nın kazanması için düzenlenmiş. Umarım finalde hakemler çok müdahale etmez ve Peru'nun bir şansı olur" şeklinde yaptığı açıklama hakkında yorum istenmesi üzerine Medel, "Bunu Messi'ye sormalısınız. Ancak turnuva iyi organize edilmedi. Fazla seyahat ettik. Sonraki turnuvaya kadar birçok şeyin gelişmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 1
  • Alone 4 yıl önce Şikayet Et
    Mesel messi nin karizmayı çizmiş
    Cevapla