Altıntop'tan yabancı sınırı sorusuna yanıt!

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, A Milli Takım'ın Andorra'yı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalar yaptı.

Altıntop'tan yabancı sınırı sorusuna yanıt!
Altıntop'tan yabancı sınırı sorusuna yanıt!
GİRİŞ 08.09.2019 00:42 GÜNCELLEME 08.09.2019 00:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, EURO 2020 Elemeleri'nde A Milli Takım'ın Andorra karşısında aldığı galibiyet sonrası konuştu.

"SABIRLI KALMAK ÖNEMLİ"

Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Hamit Altıntop, "Andorra'nın nasıl oynayacağını biliyorduk. Hocamız, takımı çok iyi hazırlamış. 3 puanı aldık, mutluyuz. En önemlisi buydu, hata yapmadık. Sabırlı kalmak ve istediğini almak önemli. Bu tip maçlar olacak." ifadelerini kullandı.

HAKAN ÇALHANOĞLU YORUMU

Hakan Çalhanoğlu'nun eleştirilmesi hakkında yorum yapan Altıntop, "Burası Milli Takım, burada kulüpler konuşulmaz, tartışılmaz. Eleştiriler, beklentilerin yüksek olması nedeniyle var. Hakan Çalhanoğlu'nun şutları, frikikleri özleniyordur, bundan dolayı eleştiri vardır. Oynadığı takım ve forma numarası belli." şeklinde konuştu.

"YABANCI SINIRINI BIRAKALIM"

Hamit Altıntop son olarak "Arkadaşlar ne kadar sabırlı olduğumu biliyorsunuz ama üst üste sorular geliyor. Yabancı sınırını bırakalım, bugünün keyfini çıkartalım" dedi.

YORUMLAR 6
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Sabır abidesi maşallah:)
    Cevapla
  • Yerli ve milli 4 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı serbestliği ülke sporuna yapılmış en büyük ihanettir. Altyapıdan topçu yetistirmeliyiz . Okullardaki beden eğitimi öğretmenleri yatmamalı. Spor bakanlığı ve milli eğitim birlikte calisip sporcu üretmeli. Bu isin recetesi bu. Yok biz özde değil sözde yerli ve milliyiz derseniz aynen devam edin bu şekilde
    Cevapla
  • Bulut 4 yıl önce Şikayet Et
    Sözleri duymak istediğiniz yöne çekiyorsunuz. İsraftan başka birşey değil, Allah rızası için doğruya doğru, yanlışa yanlış diyin. Bu şekilde daha güzel olur herşey...
    Cevapla
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraydan niye oyuncu alınmıyor Hamitçiğim..Lig ,Şl bir de Milli Takım ağır gelir, diye mi ? Yere göre sığdıramadığınız Adem , Emre alınamaz mı ? Basınımızın bu konuda sesinin çıkmaması da çok enteresan..
    Cevapla
  • Ahmet bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ademle emre mi pehhh kim ne yapsın onları
    Cevapla
  • 6363 4 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah çok sabırlı:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle