Şenol Güneş'ten itiraf: 'Tarihi rezillik...'

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Andorra'ya karşı 1-0 kazandığımız maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten itiraf: 'Tarihi rezillik...'
Şenol Güneş'ten itiraf: 'Tarihi rezillik...'
GİRİŞ 08.09.2019 01:03 GÜNCELLEME 08.09.2019 01:07
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İşte Şenol Güneş'in maç sonu yorumları:

"Güzel bir ambiyans vardı. Taraftarlar stadyumu doldurmuştu. Emre'nin doğum günüydü. 100. maçına çıktı. O açıdan da güzeldi.

Futbol enteresan bir oyun, her türlü yoruma açık. Sürprizlere açık olduğu için çok fazla konuşulması normal. Rakibi tanıyorduk, hızlı oynamada sıkıntılarımız oldu. Güzel bir ambiyans vardı İstanbul'da. Kenardan geldik, duran topla geldik, şut da çektik, araya adam da kaçırdık ama sonlandıramadık. Bazı anlarda acele ettik. Oyun üstünlüğü normaldi. Rakip geride durup çıkmaya çalışıyordu."

"TARİHİ REZİLLİK DE OLABİLİRDİ"

"Oyun akıcılığı ve hızlı oynamada sıkıntılarımız oldu. Bazen acele, telaşlı oynadık. İsabetli orta sayımız azdı. Şutlarımızın bazıları iyiydi. Daha farklı skor bekliyorduk, üzgünüz. Oyun akıcılığı bakımından, devamlı yön değiştirme isteği var ama yavaş oluyordu. Rakibi rahatsız eden temaslı bir oyun yoktu. Maç öncesinde daha farklı bir skor bekliyorduk. Topu yavaş çevirince rakibin toparlanma şansı oluyor. Netice daha erken gelebilirdi. Bu maçta tarihi bir fark bile yakalayabilirdik, bekliyorduk. 0-0 bitse tarihi bir rezillik de olabilirdi."

"5-6 TANE ATSAYDIK DA HATALARIMIZ..."

"Bugün herkes elinden gelen gayreti gösterdi. Eksik yoktu. Bazıları daha yeterli, bazıları yetersiz. Maç kazanmak için çok pozisyon vardı. 4-5-6 pozisyon vardı. Farklı bitseydi normal karşılanabilirdi, 0-0 bitseydi de normal karşılanabilirdi. 5-6 tane atsaydık da hatalarımızı, eksiklerimizi ortadan kaldırmazdı. Frikiği iyi yakaladık Çağlar ile ama onu da atamadık. Çok netti. Zeki'nin vardı. Fakat, iyileri olan, eksikleri olan bir takım olarak zor kazandık. 3 puanı almak önemliydi. Diğer maça bakacağız artık.

"OZAN TUFAN SON ANDA GELDİ"

"Okay sakattı ama başından beri bizimle. Dorukhan dün itibariyle idmana çıktı. Ozan Tufan son 2 gündür idmanda. Kampa başlarken 8-11 arası sakatımız vardı. Ozan ve Dorukhan son anda geldi. Nazım'ın durumu daha iyi. Eldeki oyuncularımızla devam edeceğiz. Sakatlar varsa, yorgun olan varsa değerlendireceğiz."

 

 

YORUMLAR 30
  • Bolvadinoli03 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakan caglarogluyu bize izletmeye devam et moldovaya karsi sonuç ilk yari sifir ikinci yari 40 yasindaki genç emre pardon oyunculara abilik yapan emre haleder
    Cevapla
  • Efedayı 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel operasyonla Gökhan ve Caner Fenerbahçe'den koparıldı .Bunların ikiside şimdi yerlerinde oynayanlara on basar.Beşiktaş'tan gelme Güneş bunları niye milli takıma almıyor ?
    Cevapla
  • Bolvadinoli03 4 yıl önce Şikayet Et
    zeki ile hasan ali den daha iyiler de mi ya herkes td olmus senol hoca gol attan stoper kaan yerine caglar gibi yeteneksizi oynati ve hakan gibi kazmayi 83 dk oyunda tutdu bu yüzden bu senol dan bi cacik olmaz Allah tan avci hoca geldi
    Cevapla
  • Tarih Gezgini 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünya sıralamasında 136.sırada olan Andorra'ya seksen9 dakika gol atamıyorsan bu iş bitmiştir eyer rakip takım biraz daha cesaretli olsa idi bizi yenerlerdi bu kafa düşünce mantalite oyun planı düzen ile gruptan çıkma şansımız maalleesef zor dostum zor hele Fransa deplasman maçı bakın buraya yazıyorum orada en az bize beş çekerler en az artık gerisini sizler düşünün dün cenk uyudu uyudu peki ya çağlar ne demeli yüzde yüz golü atamadı bizler tarihi fırsatı kaçırdık dünkü maçta rahat rahat 6 gol atmak gerekirdi çünkü olası averaj durumunda kafan rahat olurdu ama dedim ya Tren kaçtı
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu maçlarda bahis varmı bilmiyorum ama cenk kardeş sanki sıfır sufır için oynadı tüm topları ezdi yanlışlıkla dşrekten dönen topda bile üzüntüye bir bakın
    Cevapla
  • Ultraslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Dün gece ki maç tam bir fiyaskoydu. Rakibi küçümseyen bir hava vardı. Mahalle takımıyla oynasan bile rakibe karşı saygılı ol. Ummadığın taş baş yarar hoca!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle