Şenol Güneş: 'Nifak tohumları ekenler...'

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020 Elemelerinde Moldova'yı 4-0 yendiğimiz maç sonrası konuştu.

Şenol Güneş: 'Nifak tohumları ekenler...'
Şenol Güneş: 'Nifak tohumları ekenler...'
GİRİŞ 11.09.2019 00:46 GÜNCELLEME 11.09.2019 17:17
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Moldova'yı deplasmanda 4-0 ile geçtiğimiz maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş, maç ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Futbol iyi bir oyun. Hatalarıyla doğrularıyla. Türkiye'de biz bu işi birlikte başaralım dedik. 2020 Avrupa Şampiyonası finallerine gitmek istiyoruz. Bir İzlanda mağlubiyeti var. Sezona başlarken oyuncularımızın form grafiği önemliydi. Rakibimiz bize göre daha fazla zayıfladı. Bu son iki maçta 6 puan bekliyorduk ve hedefimize ulaştık. Daha fazla atardık denebilir. Bu yönde eleştirileri kabul ediyorum ama birlikteliğimizi bozmak için nifak tohumları ekenler var. Birlikte başarmak için bu yola çıktık. İyi günde, kötü günde birlikte olalım. Şiddeti nefreti ikinci plana atalım. Biz asla bundan vazgeçmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

"OYUN VE SKOR OLARAK HAK ETTİK"

Atılan golün 4 farklı skoru bulmada ve iyi oyunda etkili olduğunu söyleyen Güneş, "Güzel bir maçtı. Oyun olarak da skor olarak da hak ettik. Gollerden sonra güvenimiz de arttı. Pas yüzdeleri de arttı. zaten pas seçimlerini iyi yapıp öne geçince de iyi sonuç alıyoruz." değerlendirmelerini yaptı.

Oynatamadığı oyuncular da olduğunu söyleyen Şenol Güneş, ilk 11'de yaptığı 5 değişikliği, "Herkes oynamak istiyor ama herkes oynayamıyor tabii ki. Öyle bir şey yok. Abdülkadir'i son anda alabildik. Çağlar iyiydi, Kaan iyiydi. Enes oynayabilirdi, idmanlarda çok iyiydi." sözleriyle açıkladı.

"HAKARET EDENLERİ DE SEVİYORUZ"

Şenol Güneş, son olarak, "Milli Takım, herkesin Milli Takım'ı. Benim üzerimden Milli Takım'a vurmak iyi bir şey değil. Ben burada görevliyim. Benim üzerimden Milli Takım'a, oyunculara ve federasyona yüklenmesinler. Bu hepimizin Milli Takım'ı. Bu kültürü değiştirmemiz lazım. Anlamayanlara söylüyorum, bu ülke güzel bir ülke. Bize hakaret edenleri de seviyoruz." ifadelerini kullandı ve sözlerini noktaladı.

 

 

YORUMLAR 40
  • muho 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam Şenol Güneş.
    Cevapla
  • Türkiyem 4 yıl önce Şikayet Et
    başarılı ve efendi bir hoca olarak seviyoruz kendisini.başarılar diliyoruz
    Cevapla
  • türkiyem 4 yıl önce Şikayet Et
    sen isini yap birak nifaki pontuslu bizans yapsin biz mehteriz osmanli torunuyuz
    Cevapla
  • rmzn 4 yıl önce Şikayet Et
    galatasaraylilar milli takimi ve senol gunesi cekemiyorlar. basarisiz olmasi icin dua ediyorlar
    Cevapla
  • takatukasan 4 yıl önce Şikayet Et
    senol hoca türk milli takimina hizmet ettigin icin tesekkür ederiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle