Ozan Tufan: Zor dönemler geçirdim

A Milli Takım'ın Andorra deplasmandan Türkiye'ye dönmesinin ardından Ozan Tufan havaalanında açıklamalarda bulundu.

Ozan Tufan: Zor dönemler geçirdim
Ozan Tufan: Zor dönemler geçirdim
GİRİŞ 18.11.2019 09:50 GÜNCELLEME 18.11.2019 09:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bireysel performansının sorulması üzerine Ozan Tufan "Çok zorlu süreçlerden geçtiğimizi herkes biliyor. Zor dönemler geçirdim. Önemli olan ayağa kalkmaktı, bunu başardım. Daha da üstüne koyacağım. Önemli olan Fenerbahçe'yi en yukarılara çıkarmak ve Milli Takım'a katkı sağlamak. Faydalı olabiliyorsam, ne mutlu bana." dedi.

 

 

Bursaspor'da da birlikte çalıştığı A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten övgüyle bahseden 24 yaşındaki futbolcu, "Şenol Hoca çok tecrübeli, çok deneyimli ve aynı zamanda iyi kalpli bir insan. Benden her zaman daha fazlasını yapmamı istedi. Ona da teşekkür ederim. Onun adına da çok seviniyorum, inşallah daha nice zaferlerimiz olur. EURO 2020'de de iyi işler yapmak istiyoruz. Şenol Hoca gençlere şans veren bir teknik adamdır. Milli Takım'da da bunu görüyoruz. Oynayan, oynamayan herkesi sıcak tutan bir teknik adam, ona da teşekkürler. Milli Takım için her şeyin daha da güzel olmasını diliyorum." diye konuştu.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 3
  • FB Lİ 4 yıl önce Şikayet Et
    zor günleri yeterisiz olduğun için çabalmadığın için geçirdin yani hak etmemiştin şimdide hak etmiyorsun ama neyse türk futbolu senin gibi fos yıldızlarla bu hale düştü sağdan alıp sola vermek ile milyonluk sözleşme yapacan yazık.....
    Cevapla
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Sergen Yalçin ve Alanyaspor tesekkurler sizede
    Cevapla
  • 1907..... 4 yıl önce Şikayet Et
    E kardeşim sen kendine bakmadın fb suçlama seni seviyoruz fb nin gelecekdeki kaptanı
    Cevapla