Türkiye'nin ilk Muhafazakar Moda Haftası başlıyor

Türkiye'nin ilk muhafazakar moda etkinliği İstanbul Modest Fashion Week , 13-14 Mayıs tarihleri arasında Haydarpaşa Garı'nda düzenlenecek.

Türkiye'nin ilk Muhafazakar Moda Haftası başlıyor
Türkiye'nin ilk Muhafazakar Moda Haftası başlıyor
GİRİŞ 12.05.2016 14:46 GÜNCELLEME 12.05.2016 15:20
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İstanbul Modest Fashion Week (IMFW), doğunun son, Asya’nın batıya açılan ilk noktası Tarihi Haydarpaşa Garı’nda dünya muhafazakâr Modasının öncü isimlerini bir araya getiriyor.

Türkiye’nin ilk ve dünyanın en popüler muhafazakâr giyim Tarihi Haydarpaşa Garında düzenlenecek "İstanbul Modest Fashıon Week" organizasyonuyla dünya modasının öncülerini bir araya gelecek.

Dünyanın dört bir yanından ünlü tasarımcılar ile büyük kitlelere hitap eden moda fenomenleri ve kanaat önderleri İstanbul Modest Fashion Week’de buluşacak. İki gün boyunca sürecek defilelerde birbirinden özel koleksiyonlar görücüye çıkacak.

İstanbul Modest Fashion Week (IMFW), doğunun son, Asya’nın batıya açılan ilk noktası Tarihi Haydarpaşa Garı’nda dünya muhafazakâr modasının öncü isimlerini bir araya getirecek.

13-14 Mayıs’ta gerçekleşecek IMFW, ABD’den Uzak Doğu’ya dünyanın farklı bölgelerinden modanın kanaat önderlerini buluşturacak. Ayrıca ünlü tasarımcıların özel koleksiyonları ilk kez IMFW’de sergilenecek.

2016 ilkbahar yaz trendleri paylaşılacak. 100’e yakın markanın katılımıyla gerçekleşecek.
İstanbul Muhafakazar Moda Haftası kapsamında; Muslima Wear, Anniesa Hasibuan, Anna Hariri, Rabia Z. gibi ünlü tasarımcıların yanı sıra H&M marka yüzü Mariah İdriss ve Dünyaca ünlü m Mallorca incilerini yer aldığı Sherpa Secrets Of Mallorca markasının Reklam yüzü İspanya Güzeli ve dünya 2’incisi Natalia Ferrer Fernandez de festivalin özel konuğu olarak İstanbul’a gelecek.

YORUMLAR 12
  • Burak 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Nur 7 yıl önce Şikayet Et
    Reziller.Allaha bunun hesabını nasıl vereceksiniz?
    Cevapla
  • Ruveyda 7 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyeye bu moda akimini getiren isimler cok net.. instagram guzelleri diyorum ben bunlara ne diyim Allah islah Etsin onlarida bizleride..
    Cevapla
  • fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bu saçmalık. İslamda tesettürün amacı, kadını toplumda daha az çekici, daha az dikkat çeken hale getirip, en güvenli ortamı yaratmak. Başı, vücude kapatıp da , çok dikkat çekici, cafcaflı giysiler giymek neymiş!
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    yok artık tövbe tövbe
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!