Sezonun trend süper bol paça pantolon modası

2020 pantolon modasında, süper bol paça pantolon modelleri dikkat çekiyor. Sezonun hareketliliğini yansıtan süper bol paça pantolon modeller için, doğru kombin önerilerine bakmanız ve hangi vücut tipine yakıştığını bilmeniz önemlidir. Süper bol paça pantolon modasına dair tüm bilinmesi gerekenleri, haberimiz içerisinde derledik.

2020 sezonunda, süper bol paça pantolonların hem vitrinlerde hem de sokaklarda başrolde olacağı bir döneme girmiş bulunmakta. Her vücut tipine ve formuna uygun olarak tasarlanan bu modeller, dünyaca ünlü markaların kataloglarında da yer almaya başladı. Ülkemizde bu denli popüler olmasının sebebi, ünlü şarkıcı Hadise'nin paylaştığı bol paça pantolon kombinli fotoğrafı oldu. Kısa sürede moda takipçilerinin ilgi alanına giren bu modeller, her giyim tarzında popüler. Peki farklı renk ve desen formlarında tasarlanan süper bol paça pantolonlar, nasıl kombinlenir? Süper bol paça pantolonlar, hangi parçalarla daha şık durur? Sizler için bu soruların yanıtlarını tek bir içerikte topladık ve kombin modellerine yer verdik.

hadise süper bol paça pantolon

hadise süper bol paça pantolon

SÜPER BOL PAÇA PANTOLONLAR NASIL KOMBİNLENİR?

Bol paça pantolonlar, kilo bakımından muzdarip olanlar için en ideal pantolon modelidir. Hem zayıf olanların daha kilolu görünmesini hem de fazla kilosu olanların kilolarını saklamasını sağlayabilen bir süper güce sahiptir.

bol paça kot pantolon tesettür

bol paça kot pantolon tesettür

Bu tarz bir pantolon kesinlikle kısa boylular tarafından tercih edilmemelidir. Çünkü kişiyi olduğundan daha kısa gösterir. Kısa boylular dışında diğer tüm uzunluk vb. vücut tiplerine uygun olan bu model, topuktan 2-3 parmak uzun bir paça boyuna sahip olarak kullanılmalıdır.

bol pantolon kombinleri

bol pantolon kombinleri

Belden oturtmalı, göbek deliği kapalı bir şekilde kullanılması da yine pantolon hatlarının daha ön plana çıkmasını sağlayacaktır. Eğer pantolonunuz hareketli ise üzerinde düz renk ve hareketsiz modeller tercih edebilirsiniz.

Pantolonu daha da ön plana çıkarmak için bluzu, gömleği ya da bluzu, pantolon içerisine yerleştirebilirsiniz.

BİR YORUM YAPIN 0