Gömlekler nasıl kombinlenir? 2020 gömlek modelleri

Renk ve desen çeşitleriyle ilkbahar sezonunun trend modelleri arasında kendisine yer bulan gömlekler, doğru kombinle daha da öne çıkıyor. Peki gömlekler nasıl doğru şekilde kombinlenebilir? 2020 gömlek modelleri nasıl? İşte ilkbahar gömlek modasına dair tüm bilinmesi gerekenler.

Gömlek modelleri, her sezonda rahatlıkla giyilebilen parçalar olarak karşımıza çıkar. Çiçek desenli modelleriyle, ilkbahar tarzını yansıtan gömlek için doğru kombini uygulamak önemlidir. Bu sayede tarzınızı daha iyi bir şekilde ön plana çıkarmış olursunuz. Peki bunu nasıl sağlayabilirsiniz? Bu içeriğimiz içerisinde de hem gömlek kombinlerken dikkate alınması gereken tüyolara hem de sezonun en şık gömlek modellerine ve fiyatlarına yer verdik. 

gömlek kombin önerileri

gömlek kombin önerileri

GÖMLEK MODELLERİNİ KOMBİNLEME TÜYOLARI

Her parçada olduğu gibi gömlek modellerinde de önemli olan, ‘vücut tipine göre giyinme’ kuralıdır. Gömlekler için en uygun olan kombin parçası; bol paça pantolonlar, midi etekler ve skinny jeanler olur.

trendyol gömlek

trendyol gömlek

Gömlek kombininde en çok dikkat edilmesi gereken, renk karmaşasından uzak durulmasıdır. Birbirleriyle uyumlu olan renkler kullanarak, bu tarz bir karmaşıklığın önüne geçilebilir.

Renk seçimi yaparken 4 ton belirlenmelidir. Bu 4 ton sırasıyla; gömlek, alt parça, ayakkabı ve son olarak çanta için kullanılmalıdır.

Gömlek hareketli ve desenliyse, kullanılan pantolon ve etek düz olmalıdır. Gömlekler düz ise pantolon ve etek hareketli olmalıdır. Böylelikle desen, tasarım karmaşasından kurtulmuş olunur.

desenli gömlek

desenli gömlek

2020 GÖMLEK MODELLERİ

ZARA: 150 TL - 200 TL

TRENDYOLMİLLA: 50 TL - 53 TL

HAPPİNESS İST.: 47 TL - OLA: 43 TL

MAVİ: 112 TL - Y-LONDON: 60 TL

KOTON: 63 TL - 80 TL

Makrome ipinden hamak sandalye yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Makrome ipinden hamak sandalye yapımı

BİR YORUM YAPIN 0