Afilli Aşk'ın yıldızı Burcu Özberk'in stiliyle günlük kombin oluşturmanın yolları

Afili Aşk dizisinin yıldız ismi Burcu Özberk, stiliyle 2019 yılına damga vurduğu gibi 2020 yılında da bu başarısını sürdüreceğe benziyor. Elbette bu iddiasını da, doğallığıyla koruyor. Sizler için Burcu Özberk stilinden ilham alarak, gündelik yaşama uygun bir kombin önerileri listesi hazırladık.

Afili Aşk dizisinde canlandırdığı Ayşe karakteriyle kısa sürede hayran kitlesini 2'ye katlayan Burcu Özberk, hem oyunculuğu hem de özgün stiliyle büyük beğeni ve ilgi topluyor. Stilinde doğallığı yansıtan parçalar bulunduran Burcu Özberk, rol aldığı dizide de gündelik yaşamı yansıtan tarzları öne çıkarıyor. Peki bu tarzlar, hangi parçaları öne çıkarıyor. Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Burcu Özberk stilinden yola çıkarak, sizlere günlük kombin önerileri sunuyoruz.

BURCU ÖZBERK STİLİ

burcu özberk stili

burcu özberk stili

Kış aylarında en çok tercih edilen parçalar, paltolar olacaktır. Ancak Burcu Özberk stilini kullanıp içte bir hırka giyerek paltonuzu daha farklı bir şekilde kombinleyebilirsiniz.

burcu özberk saç rengi

burcu özberk saç rengi

Havalar ne kadar soğusa da, belden oturtma bir jean ile trenç bir kot oldukça uyumlu duracaktır. İçerisine ise; yatay çizgili bir t-shirt, bluz ve kazak. 

burcu özberk kirpikleri

burcu özberk kirpikleri

Yatay çizgi modası, sweatshirt üzerinde de etkin. Kırmızı-beyaz, siyah-beyaz gibi uyumlu tonlar, sweatshirtler üzerinde ayrı bir canlılık oluşturabilir.

 burcu özberk röportaj 2019

burcu özberk röportaj 2019

Kazak, kaşkollu modeller; kış aylarının en çok tercih edilen spor kombinleridir. Bu modeller için sarı vb. canlı renkler, soğuk havaların verdiği karanlık ve nostaljik havayı kırmanızı sağlar.

burcu özberk hobileri

burcu özberk hobileri

Her zaman bilinen kazak ve yırtık jean kombini, siyah bilekten kesim bir bot ile şahane duracaktır.

burcu özberk röportajları

burcu özberk röportajları

Kışın güneş gözlüğü kullanılmaz demeyin. Havanın halen daha güneşle iç içe olduğu şu dönemde; şişme bir mont ve sweatshirt, renkli bir güneş gözlüğüyle uyumlu bir ikili oluşturacaktır.

2020'nin en şık salon köşe takımı modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2020'nin en şık salon köşe takımı modelleri

BİR YORUM YAPIN 0