Ulusalcıları çok kızdıracak 'çıkış'

Türkiye'nin ilk piyanist şantörlerinden biri olan İlham Gencer, ülkemizde dillerden düşmeyen ve marş haline gelen şarkılarla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Ulusalcıları çok kızdıracak 'çıkış'
Ulusalcıları çok kızdıracak 'çıkış'
GİRİŞ 30.12.2013 06:29 GÜNCELLEME 30.12.2013 16:00
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

87 yaşındaki müzisyen, dış güçlerin şarkılarla Türkiye'yi bölmeye çalıştığını iddia etti.

'SİLAHLA YAPILAMAZ'

Müzik tarihine geçen İlham Gencer, A Haber'de yayınlanan "Yaz-Boz" programında ezberbozdu. Ünlü müzisyen, Türk halkının yıllardır dilinden düşürmediği şarkıları deşifre etti. Gencer, "Memleketim", "Hayat bayram olsa" ve "Sev kardeşim" gibi şarkıların, Yahudiler'in milli marşı olduğunu açıkladı. "Dağ başını duman almış" şarkısının ise İsveç'in milli marşı olduğunu belirtti ve ekledi: Şarkılarla yapılan ihanet, silahla yapılmaz.

'KÜLTÜR EROZYONU'

Yıllarca memleketim şarkısı, kaynağı bilinmeden söylendi. Kıbrıs'ta binlerce kişi şehit olduktan sonra Türkiye'de "Gönlümü eğlerim, gerisi Allah kerim" denildi. Böyle bir şey kabul edilemez. Bu çok büyük bir ihanet şarkısı. Müzikle insanları kandırdılar. Masonlar, Yahudiler, siyonistler, bu şarkılar yoluyla kültür erozyonu yaratmak istedi."

'ŞARKILARLA PROPAGANDA'

Sanatçı İlham Gencer, İsrail'in her ülkede insanları birbirine düşürmek amacıyla şarkılarla propoganda sistemi kurduğunu belirtti. Hollywood sinemasının da belli amaçlara hizmet ettiğini belirten Gencer, "Müzikle insanlar kandırılır. Onun için Türkiye'de yapılan ihtilaller hep şarkılarla olmuştu. Çocuğa bunları dayatırsan o çocuk hain olur" dedi.

DAĞ BAŞINI DUMAN ALMIŞ

Dağ başını duman almış Gümüş dere durmaz akar Güneş ufuktan şimdi doğar Yürüyelim arkadaşlar...

MEMLEKETİM

Havasına suyuna taşına toprağına, Bin can feda bir tek dostuma, Her köşesi cennetim ezilir yanar içim, Bir başkadır benim memleketim..

YORUMLAR 26
  • hakan asil 10 yıl önce Şikayet Et
    athen slayer devir değiş panpaa. eskide kültür erezyonu böyle olurdu. şimdi dediğin iletişim çağı var. o şarkılar babamddan büyük yaş olarak
    Cevapla
  • athen slayer 10 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın. Adamlar bize zorla mı dinlettiriyorlar kardeşim. Kültür erozyonu nasıl yapılır adamlar senin kültürünü kötülerler kendi kültürlerini tv lerde , radyolarda güzelce kullanırlar seninde hoşuna gider alır kullanırsın. Sen eğer tv lerde , radyolarda kendi kültürünü yaşatırsan durum senin lehine değişir. Kültür erozyonu bugün dünyada her millette oluyor. Avrupa da müslüman olanların sayısı her geçen gün artıyor. ABD de öyle diğer ülkelerde öyle. Kültür erozyonunun en büyük önderleri modacılar. Bu renk bu sene modaymış diyenler. İnsanların zevklerine bile karışanlar asıl erozyonu yapanlardır. Başörtüsü takanları cahil görenler erozyonculardır. Ya da başı açık insana dinsiz diyenler. İnsanlar vatanını milletini dinini sevsin gerisi teferruat. Zorla insanlara ne arabesk ne türkü dinletebilirsiniz çünkü
    Cevapla
  • cevreci 10 yıl önce Şikayet Et
    size bir soru.... sübliminal mesaj nedir biliyormusunuz? Peki kültür erozyonu dedigimizde siz ne düsünüyorsunuz Sn. Giresunlu Mustafa bey? Istanbul Besiktasa gidin YILBASINDA ne demek istedigimi PRATIKTE görün!!
    Cevapla
  • Mustafa Giresunlu 10 yıl önce Şikayet Et
    hasan şahin bey siz kurtuluş savaşını bilirmisiniz.. Bakın tarihi okurken o zamanları değerlendirirken o günkü şartları göz önüne alarak düşünürsünüz.İngilizler ruslar Fransızlar senin halkını tavuk gibi gırtlaklarken gözünün önüne getir ve ülkeyi neyle kurtardı Kemal Atatürk !!Kanla gözyaşıyla kudretle milli duygularla vs.şimdi sen bize diyorsunki oturmuşsun sıcak koltuğuna almışsın kahveni çayını eeee efndim istiklal marşı neden öyle diyormuş böyle diyormuş lütfen komik olmayın.Yıl 2013 ve Atatürkün ne kadar haklı olduğu tüm sözlerinden anlaşılıyor Kürdistanı ilan edecekler neredeyse lütfen duyarlı olun ve o günleri bugünkü şartlarla değerlendirmeyin.
    Cevapla
  • hasan şahin 10 yıl önce Şikayet Et
    mustafa giresunlu insani duygun olmadığı için gülersin tabi bu gülmene gülme dersen. "havasına,suyuna,kuşuna kurduna bin can feda bir tek dostuma diyen " sözlerimi yoksa "muhtaç olduğun kudret kan damarlarındaki asil kanda mevcuttur" sözlermi insanı,vatanı daha güzel benimser.ırkçılık faşistlik sizlerin kanına işlemiş.insanım diyen hiç bir kimse istiklal marşının ırkçı faşist söylemi kabul etmez.dünyada en tehlikeli şey ırk ile dini,cami ile kışlayı yan yana getiren birleştiren anlayıştır.19 yy başın beri tüm savaşlar tüm zulümler bu birleştirmenin getirdiği ırk ve din birlikteliği üzerinden yapılmıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması