Erkek sesli kadının çağrı merkeziyle imtihanı

Telefonla aradığı müşteri hizmetleri yetkilisini, kendisinin kadın olduğuna inandıramayınca televizyon aboneliği tam bir işkenceye dönüştü.

GİRİŞ 28.06.2014 17:22 GÜNCELLEME 28.06.2014 17:28

Telefonla aradığı müşteri hizmetleri yetkilisini, kendisinin kadın olduğuna inandıramayan Norma Clarke adındaki İngiliz, televizyon paketi aboneliğini iptal edemiyor. Sorun ise kadının ses tonu...

Pek çok kimse, satın almış olduğu bir hizmetin aboneliğini iptal etme konusunda çeşitli zorluklar yaşamıştır. Ancak 56 yaşındaki İngiliz kadın Norma Clarke'in başına gelen, muhtemelen ilk defa duyuluyor. İngiltere'nin Manchester şehrinin Eccles kasabasında yaşayan Clarke, Sky televizyon aboneliğini iptal ettirmek istediğinde, telefonun diğer ucunda bulunan müşteri hizmetleri yetkilisini, kendisinin kadın olduğuna ikna edemedi ve bu yüzden aboneliğini de iptal ettiremedi. Nedeni ise, kadının, ses tellerindeki kalıcı bir sorunun, sesinin bir erkek sesi kadar kalın çıkmasına yol açması.
 
Ses tonundan dolayı günlük yaşamında asla sıkıntı duymadığını ve buna alıştığını anlatan 4 çocuk annesi kadın, kızlarının bile bunu bir eğlence haline getirdiğini ve zaman zaman kendisiyle dalga geçtiklerini anlatıyor.
 
Başvurduğu doktorların, sorunun kalıcı olduğunu ve tedavisinin bulunmadığını belirttiklerini söyleyen Clarke, aslında bu durumunun, kendisini 'biraz farklı' kıldığını belirten erkek arkadaşlarıyla ilişkilerinde bir avantaj olarak bile belirdiğinden bahsediyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü