Üçüzlere sevinemediler: Yatacak beşikleri bile yok

Antalya'da üçüzleri olan alenin dramı yürek burktu. Üçüzlerin annesi, eşinin 1400 TL maaşla çalıştığını bu parayla mama ve bez masraflarını bile karşılayamadıklarını söyledi.

Üçüzlere sevinemediler: Yatacak beşikleri bile yok
Üçüzlere sevinemediler: Yatacak beşikleri bile yok
GİRİŞ 24.03.2017 18:01 GÜNCELLEME 24.03.2017 18:01
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Tuba ve Mehmet Çiftçi, 8 yıl önce daha iyi koşullarda yaşamak için Şanlıurfa'dan Antalya'ya taşındı.

Antalya'da 5 yıl önce Bünyamin adını verdikleri çocukları dünyaya gelen çift, ikinci çocukları için uzun süre tedavi gördü. Tedavi sonucu hamile kalan Tuba Çiftçi, doktorunun üçüz beklediğini söylemesi üzerine buruk sevinç yaşadı. Tuba Çiftçi, 3 ay önce ikisi erkek üçüzlerini dünyaya getirdi.

Eşinin asgari ücretle bir fırında pide ustası olarak çalıştığını anlatan Tuba Çiftçi, bebekleri için aldığı 55 liralık mamanın iki günde bittiğini söyledi. Aylık ortalama 700 lirayı mama için verdiklerini aktaran Çiftçi, "450 lira kirada oturuyoruz. Eşimin maaşı bebeklerin mama, bez ve kira parasına yetiyor. Ev sahibi bu ay kirayı 550 liraya çıkaracak. Mecburen kirası daha düşük bir yere çıkmak zorundayız. Bebeklere bakmakta zorluk çekiyorum. Cumhurbaşkanımızdan çocuklarım için destek istiyorum. Komşularım mama ve bez getiriyor ama artık onlardan bir şey bekleyemiyorum" diye konuştu.

ÜÇÜZLER TEK BEŞİKTE YATIYOR

Tuba çiftçi, bebeklerin beşiğini bir komşusundan aldığını kaydetti. Üçüzleri beşiğe sığdıramayan anne, bir bebeği pusette yatırmak zorunda kalıyor.

3 aylık olan Yunus Emre, Taner Yalçın ve Duygu Dilara'nın bakımı için anneye desteği de yine komşuları veriyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 28
  • mehmed 7 yıl önce Şikayet Et
    ben inanıyorumki devletimiz bunlara sahip çıkar herkese naasip olmayan bir durum . bu na reisimiz el attırır siz merak etmeyin . tabiki her bebek rızkıyla doğar ALLAH büyüktür
    Cevapla
  • VÉNUS HOTTENTOTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Güçlü Türkiye için analarimiza Güçlü destek vermekten geçer.. kimbilir belkide ülkemizin yeni nesil yerli motor icadina taniklik edecegiz.. Allâh (cc.) saglikli bir sekilde, anali babali hayirli evlatlar büyütmek nasip etsin.. « Maşallah »
    Cevapla
  • devlet başa 7 yıl önce Şikayet Et
    devletin kurumları valilik, kaymakamlık,sgk boş durmamalı. bu insanların yanında olması lazım. aslında hastanede doğumdan itibaren takip edilmeli bu işler.
    Cevapla
  • VÉNUS HOTTENTOTE 7 yıl önce Şikayet Et
    noksansiz virgülsüz sana aynen katiliyorum « Maşallah » nede tatlilar böyle
    Cevapla
  • Dialog 7 yıl önce Şikayet Et
    Herseyi reisten beklemek dogru devi,bizim imkanimiz varsa ,bizde yardim etmemiz lazimHerseyi
    Cevapla
  • CEM 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet baba EN AZ 3-4 diyordu.Iste annemiz yapmis,simdi sosyal devlet göreve.Almanya da olsa köseyi dönmüstü 3 cocukla.
    Cevapla
  • Osmanli 7 yıl önce Şikayet Et
    almanyada cocuk parasi alir 3 cocuk icin fakat ayni hesaba gelir yani zorlanir. fakat burada tva ciksa para gönderirler. kisi dunyaya gelmeden rizki yaratildi. hemen devlete yüklenmenin manasi yok riziki kim veriyor.madem evlat veriyor rizikda gelir. millet hemen isyan ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam