Hacı Murat'ın reklam filmi böyle olur

Kayserili gençlerin çektiği Hacı Murat reklam filmi sosyal paylaşım sitesi olan facebook'ta büyük ilgi görüyor.

GİRİŞ 10.04.2011 12:08 GÜNCELLEME 10.04.2011 12:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Özel bir otomobil firmasının çekmiş olduğu tanıtım filmi, Kayseri Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından Hacı Murat otomobiline uyarlandı.

Otomobil firmasının çektiği tanıtım filminde sürücü kız arkadaşını beklerken bilardo oynamaya, konsere ve eğlenceye gidiyor. Hacı Murat için uyarlanan reklam filminde ise kız arkadaşını bekleyen sürücü kahvehaneye okey oynama, halı sahaya, hamama ve Kayserispor maçına gidiyor.

Orijinal reklamda otomobilin içinden çalgıcılar çıkarken, Hacı Murat'ın reklam filminde ise sürücünün arkadaşları hamamdaki havlularla ortaya çıkıyor. Ancak reklam orijinalindeki gibi mutlu sonla bitmiyor. İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından çekilen reklamın finalinde, sürücünün kız arkadaşı Hacı Murat otomobilinden daha modelli bir otomobil ve yeni bir erkek arkadaşıyla ortaya çıkıyor.

İletişim fakültesi öğrencileri tarafından çekilen komik reklam filmi, sosyal paylaşım sitesi olan facebook'ta izleyenleri kahkahalara boğarken, en çok tıklanan videolar arasında yerini aldı.

İHA

YORUMLAR 1
  • ahmet mg 13 yıl önce Şikayet Et
    Süper. Harika olmus ellerinize saglık.:.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!