''İklim Ağı'' kuruldu

Sivil toplum kuruluşları, iklim değişikliği konusunda ortak kaygılarını ve çözüm önerilerini birlikte dile getirmek üzere ''İklim Ağı'' kurdu.

''İklim Ağı'' kuruldu
''İklim Ağı'' kuruldu
GİRİŞ 11.10.2012 14:12 GÜNCELLEME 11.10.2012 14:12

Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, ''İklim Ağı'' insan kaynaklı iklim değişikliğinin geri dönülemez noktaya gelmeden önce durdurulması için ortak çalışmalar yürütmeyi amaçlıyor.

''İklim Ağı'', Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği, Doğa Derneği, Doğa Koruma Merkezi, Eurosolar Türkiye, Greenpeace Akdeniz, Kadıköy Bilim Kültür ve Sanat Dostları Derneği (KADOS), Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA Vakfı), WWF-Türkiye ve 350 Ankara gibi sivil toplum kuruluşlarının katkısıyla kuruldu.

İklim değişikliği konusunda ortak kaygıları ve çözüm önerilerini yerel, ulusal ve uluslararası kamuoyunda ön plana çıkarmak amacıyla bir araya gelen ''İklim Ağı'', sosyal medyada ''www.iklimdegisikligi.org'', ''http://www.facebook.com/groups/iklimagi'' ve ''https://twitter.com/iklimagi'' üzerinden takip edilebilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir