Edirne'den İstanbul'da ciğer atağı

Edirne Belediyesi, meşhur Edirne tava ciğerini Sultanahmet Meydanı'nda yüzlerce vatandaşa tattırdı. Ciğerin tadına bakmak isteyenler arasında izdiham yaşandı.

Edirne'den İstanbul'da ciğer atağı
Edirne'den İstanbul'da ciğer atağı
GİRİŞ 27.10.2012 18:10 GÜNCELLEME 27.10.2012 18:10

Edirne Belediyesi düzenlediği bir etkinlikle, Sultanahmet Meydanı'nda Edirne'nin tava ciğerini tanıttı. Meydanda toplanan yüzlerce İstanbulluya Edirne tava ciğeri dağıtılırken, vatandaşlar ücretsiz dağıtılan tava ciğerine yoğun ilgi gösterince, zaman zaman izdiham yaşandı. Uzun süre sırada bekleyen vatandaşlar arasında itişme yaşanırken, bu sırada yüzüne darbe alan bir kadının ağladığı görüldü.

Edirne ciğerini dağıtan ciğerci Kemal İmrak, "Tüm vatandaşların bayramını kutluyorum. İstanbul Büyükşehir, Fatih ve Edirne Belediyelerimizin düzenlediği çok güzel bir etkinlik. Güzel el ürünümüzün, tava ciğerimizin tanıtımını yapmak için buraya geldik. Çok güzel bir yoğunluk var. Nasıl karşılayacağımızı bilemiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Uzun süre sıra bekleyen vatandaşlar, "Bir saati aşkın sıra bekliyoruz, henüz sıra gelemedi" derken, ciğeri yiyen bir vatandaş da, "Edirne ciğeri çok güzel" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail açıklaması! 1019 ürün dahil edildi
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim