Ücretsiz masaja hücum ettiler

Adana'da sırt ve boyun ağrılarına iyi gelen 'akapunktur masaj yatağı'nın seanslarının ücretsiz olmasını fırsat bilen vatandaşlar, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte uzun kuyruklar oluşturuyor.

Ücretsiz masaja hücum ettiler
Ücretsiz masaja hücum ettiler
GİRİŞ 23.11.2012 12:00 GÜNCELLEME 23.11.2012 12:00

Merkez ilçe Yüreğir'e bağlı PTT Evleri Mahallesi'nde masaj koltuğu satan bir firma, ürünün '35' dakikalık deneme seanslarını ücretsiz gerçekleştiriyor. Her gün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte firmanın önüne akın eden vatandaşlar, sırt, boyun, bel ve diz ağrılarına 'akapunktur masaj yatağı'nın üzerinde çare arıyor.

Yaklaşık 2 aydır devam eden uygulamada seansların yoğun olması nedeniyle bazı vatandaşlar gecenin geç saatlerinde firma önüne gelerek, ilk seanstaki yerini almak için adeta birbirleriyle yarışıyor.

Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu gruptan bazıları 2 aydır her sabah masaj yatağı için çevre mahallelerden geldiklerini söylerken, bazıları ise yatağın yararını duyup ilk defa geldiklerini dile getiriyor.

Masaj seanslarına sadece 35 yaşın üstündekiler girebilirken, yoğunluktan dolayı bazı vatandaşlara 2 gün sonrasına randevu veriliyor.

Yatakları üreten Jade Master'ın Şube Müdürü Hande Aksu, yataklarda omurgaya masaj yapan bir mekanizmanın olduğunu söyleyerek, "Yatağımız, omurgadan kaynaklanan sorunları düzenli kullanımlarla rahatlatıyor. Kireçlenme ve fıtık gibi ağrılarımız, yatağın içindeki yeşim taşı ve karbon paneller sayesinde rahatlıyor. İnsanları düzenli olarak bekliyoruz, ücretsiz tanıtım yapıyoruz ve reklamımızı da bu şekilde yapıyoruz" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...