Şehit Esma'nın hastane görüntüleri ortaya çıktı

Mısır'da Rabia Meydanında darbe karşıtı gösteri yaptığı sırada keskin nişancı kurşunuyla hayatını kaybeden 17 yaşındaki Esma Biltaci'nin hastanedeki son anları görüntülendi.

GİRİŞ 01.09.2013 15:20 GÜNCELLEME 01.09.2013 16:58
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Abdurrahman Koç'un haberi

14 Ağustos günü darbeye karşı gösterilere katılan İhvan lideri Muhammed Biltaci'nin kızı Esma, keskin nişancı tarafından şehit edilmişti. Rabia meydanında Kur'an okuduğu sırada darbe alan Biltaci, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmış, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Esma'nın hastanedeki son anları çevrede bulunan kişiler tarafından kameralara kaydedilip internete yüklendi. Görüntüleri alan kişi, tedavi gören kızın Dr. Muhammed Biltaci'nin kızı Esma olduğunu söylüyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 9
  • mehmet selim günel 10 yıl önce Şikayet Et
    islam dünyası. bir bu kızdan ibaret,başka bi mesele kalmadı,şehid esmanın son görüntüsü,şehit esmanın son twiti,facebook a ne yazdıydı,kardeşim papazlar gibi cennet bekçiliğini bırakında,islam devletlerinin başına geçirilen sahte müslüman liderler yüzünden ölecek olan milyonlarca gariban müslümanı kurtarmak için bir şeyler yapın
    Cevapla
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    emre kardeşim. herkes tufaya düşer olsun.kenara sıkıştı millet.öyle böyle idare edilecek
    Cevapla
  • Emre Emre 10 yıl önce Şikayet Et
    Her görüntüyü de vermeseniz.... Allah mekanını cennet, şehadetini kabul etsin. Ancak verdiğiniz görüntü Esmanın görüntüsü ise daha önce verdiğiniz "Esma'nın vurulma anı"ndaki görüntü Esma değil... ya da tam tersi...
    Cevapla
  • Ahmet Tokkan 10 yıl önce Şikayet Et
    CENNETE GİDEN HANIM. Bizde dünya gözüyle cennete bir hanımefendinin nasıl gittiğini görmüş olduk böylece,zihniyeti bozuklar iyi izlesin bu görüntüyü.
    Cevapla
  • adem özdemir 10 yıl önce Şikayet Et
    Onlara da kızgın ateş müjdeler olsun!!!!!!!. O'na kastedenler ise 40-50 senelik uşaklıkla geçirecekleri hayata mukabil ebedi ateşi kazandılar. Çok iyi bir alışveriş yaptılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi