IŞİD'den kan donduran istek!

Irak ordusu ve Şii milislerin, özellikle Tikrit çevresinde IŞİD ile savaşı tüm hızıyla devam ediyor.

IŞİD'den kan donduran istek!
IŞİD'den kan donduran istek!
GİRİŞ 12.03.2015 17:43 GÜNCELLEME 12.03.2015 17:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Çatışmada öldürülen IŞİD militanı üzerinde çıkan bir belgede, Musul ve Anbar'daki hastalerde yer ve ilaç sıkıntısı nedeniyle örgütün, militanlarından yaralı arkadaşlarını öldürmelerini istediği ortaya çıktı.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi eski Başbakanı Berham Salih'e ait 'Xendan' adlı internet sitesinde yayımlanan belgeye göre, Irak ordusunun Tikrit'te yaptığı operasyon sırasında, öldürülen bir IŞİD militanının üzerinden bir belge çıktı.
 
Örgütün mührünün bulunduğu belgede, IŞİD'in militanlarından, yaralı arkadaşlarını öldürmeleri istediği ortaya çıktı. Belgede, örgütün kontrolünde bulunan Musul ve Anbar'daki hastanelerde yer ve ilaç sıkıntısı olduğu; bu nedenle militanlarından çatışmalarda yaralanan arkadaşlarını acılarını hafifletmek için öldürmeleri istenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Bahadır 9 yıl önce Şikayet Et
    Burada ışidi savunanları göremiyorum artık. Çünkü seçim çalışmaları başladı, seçim çalışmalarına katılacaklar artık. Allah islah etsin zalimleri. Sırf müslümanlığın yobaz bir din olduğunu göstermek için dünyaya, onca cana kıydılar. Örgüte katılan cahil insanlar için eğitim şart. Adam bilse Allah'ı, tanısa şevkatli peygamberini, tanısa şerefli ecdadını, uyarmı böyle Yahudilere. Köpek gibi can verdiğünde cennet ile ödüllendirileceğini sanan insanların sorgusu başladı. Zalimler için yaşasın cehennem..
    Cevapla
  • allahin kulu 9 yıl önce Şikayet Et
    Allsh bunlari islah eylesin
    Cevapla
  • lefter 9 yıl önce Şikayet Et
    Burda isidi savunanlara bir analiz denklemi verim...mesela bu adamlar kafasini kesecegi kisilerei neden kin ve nefretle dövüp, hakaret edip, eziyet ediyor....yani Allah cc için cihad ediyorlar ya, neden nefislerini karistirip eziyet ediyorlar.....yani Allah rizasi için yapmiyorlar, nefretlik nefisleriyle katlediyorlar...ve kendileri yakalaninca af dileniyorlar....hani şehit olacaktin isidli....denklem sagdan ve soldan bunlarin herturlu dunya entrikaya girecegini ispat ediyor...2+2=4
    Cevapla
  • Tahir 9 yıl önce Şikayet Et
    En aşağılık bütün eylemleri yapabilecek esfele safilin dir bu örgüt
    Cevapla
  • Mertırmaklı 9 yıl önce Şikayet Et
    Berham Salih herkesi kendisi kadar aptal mı zannediyor ne? güya, İŞİD mensupları arasına şüphe ve nifak sokmak suretiyle düşmanı zayıflatacak! Ama biraz da insanlara saygılı olmak, zeka diye bir nimetin varlığını unutmamak gerekiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti