İtalya heyetinde Rolex kavgası

Suudi Arabistan Kralı, İtalya heyetine 30 bin euroluk Rolex hediye etti. Saat alamayan bürokratlar, otelde kavga çıkardı.

İtalya heyetinde Rolex kavgası
İtalya heyetinde Rolex kavgası
GİRİŞ 10.01.2016 09:26 GÜNCELLEME 10.01.2016 09:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalya Başbakanı Matteo Renzi, 4 bakan ve 6 milletvekiliyle 8 Kasım tarihinde Suudi Arabistan'a yaptığı ziyaretle ilgili şok bir detay gün yüzüne çıktı. Ziyaretin ilk gününde Suudi Arabistan Kralı Selman, Başbakan Renzi ve bakanlara 30 bin euroluk Rolex, milletvekillerine ise 4 bin euroluk saat hediye etti.

Milletvekilleri, kendilerine Rolex verilmemesi nedeniyle Başbakan Renzi ve bakanlara tepki gösterdi. Hatta bazıları bakanlara ağır hakaretlerde bulundu. Tartışmanın büyümesine neden olan olay ise, bürokratların tavrı oldu. Çünkü bürokratların hiç saat alamaması nedeniyle, başbakan renzi, bakanlar ve milletvekillerine dosyaları vermediği iddia edildi. Rolex yüzünden tartışmanın büyüdüğü hatta bazılarının birbirlerine yumruk atmaya kalktığı, dün İtalyan medyasının manşetlerine taşındı. Başbakan Matteo Renzi'nin Riyad'da hediye edilen Rolex'i, bürokratlardan birine vermek zorunda kaldığı da iddialardan biri olarak medyaya yansıdı.

YORUMLAR 2
  • hidayet 8 yıl önce Şikayet Et
    doyumsuzlar
    Cevapla
  • süleyman 8 yıl önce Şikayet Et
    duyan da aç kalmışlar da bir parça ekmek bulunca paylaşamamışlar sanacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!