Koalisyon uçakları Rakka'yı vurdu: 15 ölü

Suriye'de terör örgütü DEAŞ'ın sözde başkenti Rakka'ya, ABD öncülüğündeki koalisyon uçakları tarafından düzenlendiği düşünülen hava saldırısında 15 sivil hayatını kaybetti.

Koalisyon uçakları Rakka'yı vurdu: 15 ölü
Koalisyon uçakları Rakka'yı vurdu: 15 ölü
GİRİŞ 08.04.2017 16:21 GÜNCELLEME 08.04.2017 17:08
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Suriye'nin Rakka şehrine düzenlenen hava saldırısında aralarında 4 çocuğun da bulunduğu 15 sivil hayatını kaybetti.

Reuters'ın Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'nden aktardığına göre koalisyon uçakları tarafından düzenlendiği sanılan hava saldırısı, terör örgütü DEAŞ'ın sözde başkenti Rakka'yı vurdu.

Rakka'nın 30 kilometre batısında bulunan Hanida'ya düzenlenen saldırıyla ilgili koalisyon sözcüsünden henüz bir açıklama yapılmadı.

Koalisyonun geçen ay Irak'ın Musul kentinde DAEŞ karşıtı operasyon kapsamında düzenlediği bir hava saldırısında en az 200 sivili katletmişti.

YORUMLAR 9
  • murtaza 7 yıl önce Şikayet Et
    abd korkaktır, sürekli havadan vurur, kara haraketinden kaçar, kara haraketinde, pkk yı maşa olarak kullanıyor, pkk nın 10 kilometre arkasından gidiyorlar.
    Cevapla
  • devam sütü 7 yıl önce Şikayet Et
    Tüm dünyada Yahudilere karşı ciddi bir anti pati oluşacağından herkes her türlü yayın ve basın aletleriyle Yahudileri ele verip haber verecek ve ortadan kaldırmaya çalışacaktır. Bu durumun ifrat derecede oluşunu Peygamberimiz (asm) "taşlar ve ağaçlar bile haber verecek" diye ifade buyurmuşlardır.
    Cevapla
  • devam sütü 7 yıl önce Şikayet Et
    Ayetlerin müteşabihatı olduğu gibi hadislerin de müteşabihatı var. Yani bazı derin hakikatleri teşbih ve benzetmelerle ifade etme söz konusudur. İşte bu müteşabih hadislerden birisi de yukarıda bahsedilen hadistir. Allahu alem bir tabiri şu olabilir. Ahir zamanda Yahudilerin fesadı ve tahribatı o kadar fazlalaşak ve şımarıklık ve isyanları o kadar artacak ki, Müslümanlar ve Hristiyanların birleşmesine ve beraber hareket etmesine sebep olacaktır. Bu beraberlikten sonra Yahudilerin karşısında birtek kuvvet olup onları perişan edeceklerdir.
    Cevapla
  • ne zaman 7 yıl önce Şikayet Et
    "Müslümanlarla Yahudiler harb etmedikçe kıyâmet kopmayacaktır. O harpte Müslümanlar (gâlip gelerek) Yahudileri öldürecekler. Öyle ki, Yahudi, taşın ve ağacın arkasına saklanacak da, taş veya ağaç; 'Ey Müslüman, Ey Allah'ın kulu, şu arkamdaki Yahudidir, hemen gel de öldür onu!' diye haber verecektir. Sadece Garkad ağacı müstesna, çünkü o, Yahudilerin ağaçlarındandır.”(Müslim, Fiten, 82)"
    Cevapla
  • yazık 7 yıl önce Şikayet Et
    deaş bahane müslüman öldürmek şahane(abd nin yaptığı budur)bu müsveddelere zalimlere kim dur diyecek ve biz müslümanlar neyi bekliyoruz acaba merak etmekteyim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yalanlara tepki gösterip borçları açıkladı! 20 günde 2 milyar TL harcamadıysanız...
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı