Rus komutandan flaş Rakka ve YPG iddiası!

Suriye'de görev yapan bir Rus komutan, Rakka operasyonuyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Komutan Surovikin, ABD ve YPG'nin DEAŞ ile anlaştığını söyledi.

Rus komutandan flaş Rakka ve YPG iddiası!
Rus komutandan flaş Rakka ve YPG iddiası!
GİRİŞ 09.06.2017 18:30 GÜNCELLEME 09.06.2017 18:31
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Suriye'deki Rus birliklerin komutanı Orgeneral Sergey Surovikin, ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyonun ve YPG'nin, DEAŞ liderleriyle anlaşmaya vardığını ve anlaşma kapsamında örgüt üyelerinin kontrol ettikleri bölgelerden çatışmaya girmeden çekildiğini ifade etti.

"TERÖRİSTLERİ İMHA ETMEK YERİNE ONLARLA ANLAŞTILAR"

Surovikin, "ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon ve DSG (YPG), binlerce Suriyeli'nin ölümünden sorumlu olan teröristleri imha etmek yerine DEAŞ liderleriyle anlaşma yapıyor. DEAŞ liderleri, bu anlaşma kapsamında kontrol ettikleri yerleşim birimlerinden çekilerek, Suriye ordusunun aktif faaliyet yürüttüğü bölgelere geçiş yapıyor" dedi.

YORUMLAR 87
  • Mücahid 6 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın Münbiçte ne yaptılarsa rakkada da aynı oyun oynanıyor pentegonun DEAŞ ı Tramp ın PYD siyle danışıklı hacivat karagöz oyunu ABD kendi çıkarları doğrultusunda ilerliyor ABD menfadlarını koruyacak bir suriye PKK sı yaratıyorlar 4 ülke hedefte 2 sini halettiler alma mazlumun ahını çıkar ahaste aheste.
    Cevapla
  • ZOR65 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD liler Amerika keşifedildiğinde Amerikada Kızılderililerlede çoook antlaşma yapmıştı !!! Eninde sonunda Amerikayı İŞGÂL ettiler !!! Bu bir GERÇEK !!!
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    kaynak aynı olunca al gülüm ver gülümde doğal değilmi ?aynı anlalmayı türkiyeye karşı yapıp tüm yolları açıp daeşlileri çatışma bölgesine yığmadılar mı?
    Cevapla
  • keMAL Karabulut 6 yıl önce Şikayet Et
    DEAŞ abd ye her zaman lazım. MESELA FİLİPİNLERE abd adına KİM HADDİNİ BİLDİRECEK. DEAŞ HAÇLI PROJESİDİR. ve İSLAMI değil HAÇLILARIN VAHŞİ YÜZÜNÜ TEMSİL EDER
    Cevapla
  • Selami Uçar 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar oyunu iyi oynuyor. O kafa kesme sahnelerinin Holywood' da çekildiğini, video çekim tekniğinden anlamıştık. Zaten Amerika' lı bir bürokratın cep telefonunda sahne görüntüleri çıkmıştı. Artık savaşlar istihbaratlar üzerinden sürüyor. Algı operrasyonları ile bütün medyada empoze ediliyor. Suriye ve Irak' ta 50 küsür ülkenin ofis açarak kendi ülkesini teröre karşı göstererek çalışma yaptığını çoğu kişi bilmez. Bu kadar ülke birlik olasa 1 ayda bütün sorunlar çözülürdü. Amaç çözmek değil, o pastadan pay kapmak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"