Netanyahu: Putin'e söyledim onları vururum

İsrail'de yayımlanan Haaretz gazetesi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, 'İsrail'in şu ana kadar Suriye'deki Hizbullah hedeflerini onlarca kez vurduğunu' söylediğini yazdı.

Netanyahu: Putin'e söyledim onları vururum
Netanyahu: Putin'e söyledim onları vururum
GİRİŞ 19.07.2017 17:33 GÜNCELLEME 19.07.2017 17:52
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Haaretz'in haberine göre, Netanyahu kapalı kapılar ardından, ''Putin'e söyledim, eğer onları (İran) Hezbollah'a silah transferi yaparken görürsek, onlara zarar vereceğiz. Ve bunu onlarca kez yaptık'' dedi. 

Habere göre, Netanyahu'nun yaptığı gizli konuşma yanlışlıkla başka bir bölümde bulunan muhabirlerin kulaklığına yansıdı. Netanyahu'nun 'itirafına' neden olan teknik arızanın birkaç dakika sonra düzeltildiği ifade edildi. 

İsrail, Rusya ve ABD tarafından Suriye'nin güneybatısında ilan edilen ateşkese karşı çıkıyor. İsrail'in ateşkese karşı çıkma gerekçesi ise Lübnan Hizbullahı ve Şii milislerin bölgede daha aktif hale gelecek imkânı bulmalarından duyulan çekince.

YORUMLAR 11
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hizbullah israil savaşında öz çocuklarını filistin için şehit verdiler. Sizin işiniz gücünüz şii düşmanlığı Allah akıl versin cesaret versin ki zalime karşı birleşmeniz için
    Cevapla
  • Dulqarnein 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan KAFIR, fitneyi kim baslatti EH?! kim seytanlara (BÜYÜK israil) hizmet etti eh?! kim irakta yüzbinlerce sunni sivilleri kasap gibi kesip mahalle sokaklari cesetleri doldurdu?! kim Hz. Huseyn icin "intikam" ararken 10 larca milyon müslümanin hayatini maffetti, kim etnik ve mezhep temizlik yapti irakta yemende, bügün dün, ve hala irakta süriyede?!!? kim ?! BEN YAPTIM DEGILMI?! HE BEN YAPTIM, dogru şii lere sükretmemiz gerek dogrumu?! ben sadece ALLAHA sükredenlerdenim, ve sadece ALLAHA güvenirim, eger intikam alinacaksa onu BIZIM ICIN ALLAH ALACAKTIR INSALLAH! NOKTA!
    Cevapla
  • Dulqarnein 6 yıl önce Şikayet Et
    inanirsan, Hizbullah orada Israile hizmet etmek icin girdi, baska nedeni yok, böyle vahsi etnik temizlikler sizce kimin icn yapiliyor en son hesapta?
    Cevapla
  • TOSUN 6 yıl önce Şikayet Et
    dunyanın adaleti pisik israil bile islam alemine saldırıyorya bizlere yazıklar olsun
    Cevapla
  • hayinler 6 yıl önce Şikayet Et
    cok simariyorlar israilin yapmasi insanin zoruna gidiyor hizbulahi vurmalari isabet olsada
    Cevapla
  • Harun 6 yıl önce Şikayet Et
    Nukleer silahi olmayan ulkeler sadece figuranlik yapiyorlar eger gercekten bir devlet olmak istiyorsak gecen her saniye aleyhimize islemekte bir an once nukleer silah edinmeliyiz nokta...
    Cevapla
  • TheAzxtech 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi yap tutan yok he diyince olan bir şey ya. Pakistanda var ayrıca sorun yok bide bizde yaparız ayrıca 1 asırdır milleti uyutanlar yüzünden şuan nükleer konusunda zayıfız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!