Rusya'dan flaş açıklama! Türkiye, Rusya ve İran...

Rusya Dışişleri Bakanlığı resmi temsilcisi Mariya Zaharova, Rusya, Türkiye ve İran'dan uzmanların İdlib'de çatışmasızlık bölgesinin oluşturulması üzerinde çalıştığını belirtti.

Rusya'dan flaş açıklama! Türkiye, Rusya ve İran...
Rusya'dan flaş açıklama! Türkiye, Rusya ve İran...
GİRİŞ 17.08.2017 16:49 GÜNCELLEME 17.08.2017 17:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Rus haber ajansı TASS'ta yer alan habere göre Mariya Zaharova, ''Astana üçlüsü uzmanları İdlib'de çatışmasızlık bölgesinin oluşturulması üzerinde çalışıyor'' dedi.

Zaharova, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ''4 Mayıs Memorandumu ile Amman ve Kahire'de varılan uzlaşmalar çerçevesinde Rusya'nın askeri polis birliklerinin çatışmasızlık bölgelerinin sınırlarında yerleştirilmesi dahil olmak üzere atılan somut adımlar insani yardımın sağlanmasının iyileşmesini ve Suriye toplumunda güven köprülerinin kurulmasını sağlayacak'' diye konuştu.

Bilindiği üzere Rusya, İran ve Türkiye'nin heyetleri Mayıs ayında Astana'da düzenlenen görüşmelerde Suriye'de 4 çatışmasızlık bölgesinin oluşturulması konusunda uzlaşmıştı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • hdefedoru 6 yıl önce Şikayet Et
    turkiye girmeli mi ozaman oklar uzerinemi cekilir destekcimizdeyok sudilerde gitti katarida hdefe koydular bilincli turkiye yanliztirlmasi abd seytandan ustun ama allah var gam yok tuzaklarin ustunde tuzak var kadere tesilim elden gelen yapilmali ki rabbimde yardim ede
    Cevapla
  • tarık akın 6 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar da flaş açıklama ya
    Cevapla
  • erbat 6 yıl önce Şikayet Et
    turkiye girse ne olur onu tartismaliyiz
    Cevapla
  • El bab 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde inandik oyalama isini almislar ,girecez baska yolu yok
    Cevapla
  • saga 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD, Ruslara bizi oyalama görevi vermiş, onlarda bizi oyalıyorlar. Bir müddet sonra terör eylemlerinin altında kalıp, Suriye'yi boşver, Türkiye'de bölüneceğiz. Yetkililer UYANIN.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan öncülük etti! Türk siyasetinde yeni bir sayfa açıldı
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı