Trump'ın Kudüs kararı Suud ve Mısır ile anlaşmalı!

İsrailli Kanal 10 Televizyonu, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs hakkındaki skandal kararının Mısır ve Suudi Arabistan ile ortak alındığını, açıkladı.

Trump'ın Kudüs kararı Suud ve Mısır ile anlaşmalı!
Trump'ın Kudüs kararı Suud ve Mısır ile anlaşmalı!
GİRİŞ 07.12.2017 08:50 GÜNCELLEME 07.12.2017 09:22
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

İsrailli Kanal 10 Televizyonu, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs hakkındaki skandal kararının Mısır ve Suudi Arabistan ile ortak alındığını, Arapların bu konudaki kınamalarının sahte olduğunu söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın, ABD Büyükelçiliği'ni Kudüs'e taşıma ve Kudüs'ü işgalci İsrail'in başkenti olarak tanıma kararının yankıları sürerken, dikkat çekici bir iddia İsrailli televizyon kanalından geldi.

İsrailli Kanal 10 televizyonu, "Trump'ın kararı Suud ve Mısır ile anlaşmalı. Arapların kınama açıklamaları ciddi değil!" iddiasında bulundu.

"TEPKİLER CİDDİ DEĞİL"

İsrailli Kanal 10 Televizyonu'nun Arap Dünyası Analisti Tsivika Yahzkili, "Bu adım tamamlamak için değildi, bu durum bölgesel düzeyde Suudi Arabistan, Mısır ve bölgesel güçlerle Trump arasında karar kılındı. Bu adıma yönelik tepki gösteren Arap devletlerinin tepkilerinden emin değilim, bu arada tepkiler zaten ciddi değil. Sisi'ye bakın, kınamasını okuyun… İş ciddi değil" ifadelerini kullandı.

KARAR, O KÜRENİN ETRAFINDA MI ALINDI?

ABD Başkanı Trump, Mısır'ın darbeci lideri Sisi ve Suudi Kralı Salman, Trump'ın Mayıs Ayındaki Arabistan ziyareti sırasında "Uluslararası Radikal Düşünceyle Mücadele Merkezi"nin açılışını yapmışlardı. Üç liderin ışıklı küre etrafında verdiği poz, dünya gündemine oturmuştu. 

YORUMLAR 119
  • Fitne 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar fitne cikariyor.
    Cevapla
  • Ertuğrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Suud ailesinin ve sisi şeytanın aynı sizin soyunuzdan olduğunu biliyoruz zaten bunlara tabi olan uykucu Araplara acıyorum
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu işbirliklerinin resmini evlerinin girişine assınlar; sık sık ihanetlerini ve karanlık geleceklerini hatırlamalarına vesile olsun...
    Cevapla
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Küreyi tutan üç aptalı oynayan şaşkınlar o kürenin sahibi ALLAH dır.
    Cevapla
  • ANADOLU 6 yıl önce Şikayet Et
    Mülk Allah' ındır. Rabbim neylerse güzel eyler. İnşallah hayırlısını eyler....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"