İsrail saldırısında bir çok Filistinli yaralandı

ABD'nin Kudüs kararını protestolarının dördüncü gününde, İsrail askerlerinin Batı Şeria ve Gazze sınırındaki protestolara müdahalesinde 30 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.

GİRİŞ 11.12.2017 17:34 GÜNCELLEME 11.12.2017 17:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıyan kararını protesto etmek için düzenlenen gösterilerin dördüncü gününde, İsrail askerlerinin Batı Şeria ve Gazze sınırındaki protestolara müdahalesinde 30 Filistinlinin yaralandığı belirtildi.

Filistin Kızılayı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah ve Tulkerim kentleri ile İsrail ablukasındaki Gazze sınırında yaşanan olaylarda, İsrail güçlerinin müdahalesi sonucu 30 Filistinli yaralandı.

İsrail güçlerinin Filistinli göstericilere karşı göz yaşartıcı gazın yanı sıra gerçek ve plastik mermiler kullandığı müdahalesinde Gazze sınırında 4, Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde ise 26 Filistinli yaralandı.

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs'ü "İsrail’in başkenti" olarak tanıdığı çarşamba gününden bu yana, başta işgal altındaki Doğu Kudüs olmak üzere, Batı Şeria'nın çeşitli yerlerinde ve Gazze sınırında gösteriler düzenleyen Filistinliler ile İsrail güçleri arasında olaylarda yüzlerce Filistinli yaralandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • T/Simsek 6 yıl önce Şikayet Et
    Korkak galeş siyonist işgalci israil başka bir ülkeye vuramzki onlar ancak mahsun gücü olmayanlar a vururabilir ınsanlığın yüz karasi isaril yeryüzünde böyle insan türü yoktur herhalde kışkırtıcı katliamci saldırgan israil gibi
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    Onlar LÀNETLİ BİR TOPLUM çünkü
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi