Netanyahu'nun eşi İsrail'de alay konusu oldu

İsrail'de parlamentodaki yemin törenini izlemeye gelen Başbakan Binyamin Netanyahu'nun eşi Sara Netanyahu'nun giydiği elbise acımasız eleştirilere maruz kaldı.

Netanyahu'nun eşi İsrail'de alay konusu oldu
Netanyahu'nun eşi İsrail'de alay konusu oldu
GİRİŞ 08.02.2013 09:42 GÜNCELLEME 08.02.2013 09:42

"Erev Tov ve Guy Pines" isimli televizyon programına katılan moda eleştirmeni Dorin Attias, İsrail medyasında alay konusu olan elbise için, "ucuz ve yakışıksız" dedi. Sara Netanyahu'yu Michelin'in Lastik Adam'ına benzeten Attias, İsrailli first lady'nin stilistiyle görme engelli müzisyen Stevie Wonder'ın kardeş olabileceğini söyledi.

Yediot Ahronot gazetesinde yazan Shelly Gross ise düz bir göbeğe sahip olmayan Sara Netanyahu'nun karnını açıkta bırakan bir elbise giymesinin büyük hata olduğunu belirtti. Bir başka yorumcu, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya, ABD'ye gidip eşine yeni elbise almasını tavsiye etti.

Bazı İsrailli moda eleştirmenleri ise Sara Netanyahu ile diğer first lady'leri kıyasladı. Haaretz'deki bir yorumda, "Michelle Obama gibi bir moda ikonu ya da Carla Bruni gibi bir süper model olmayabilir. Ama Hillary Clinton, Laura ya da Barbara Bush veya kendinden önceki İsrailli first lady'lere kıyasla çok da utanılacak bir şeyi yok" ifadesi kullanılarak, Sara Netanyahu'nun bu kadar acımasızca eleştirilmesi haksız bulundu. Ancak Michelle Obama her ne kadar İsrail basını tarafından bir moda ikonu olarak tanımlansa da ABD'li first lady'nin giyimi ve fazla kiloları da zaman zaman Amerikan kamuoyunun gündemine geliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı