Osmanlıspor'dan hakem isyanı! 'Bana dedi ki...'

Osmanlıspor forması giyen Musa Çağıran, Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 08.04.2018 21:27 GÜNCELLEME 09.04.2018 09:04
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Musa Çağıran, tartışmaların yaşandığı Fenerbahçe'nin ilk golü hakkında konuşurken, yan hakemi eleştirdi.

Tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada "Ben Halil Hoca'yı çok iyi tanıyorum. Golden sonra yanına gittim. Hoca, 'Ben görmedim, yan hakem gördü' dedi. Ben golden sonra hemen yan hakeme baktım, öyle bir tavrı yoktu. Çizgide değildi yan hakem. Oradan nasıl golü verdi merak ediyorum? Biz de emek veriyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Osmanlıspor forması giyen Anıl Karaer de maç sonunda bu pozisyon hakkında kısa bir açıklama yaparken "Pozisyon için net bir şey söyleyemiyorum ama yakındım. Tahmin ediyorum ki top çizginin üzerindeydi. Ardından bu pozisyonda kaldık, takımı kötü etkiledi" dedi.

Fenerbahçe'nin ilk golünde Skrtel'ın kafasında topu kaleci çizgi üzerinde kontrol etmiş ve yan hakemin uyarısı üzerine hakem Halil Umut Meler gol kararını vermişti.

YORUMLAR 10
  • Karamanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    1. gol (!) çizgiyi geçmemiş, 2. gol(!) ofsayt... Oh ne güzel yaa. Fener 10-0 alması gerekiyormuş maçı. Bir çizgi hakemi (!) maçı tayin etmiş. Madem böyle olacaktı niye çocukları yordunuz ki, hakemler çıkıp kendileri takılsaydı sahada, nasıl olsa skor belliymiş...
    Cevapla
  • normal bir durum. 5 yıl önce Şikayet Et
    Bknz. Türkiye Futbol Fenerasyonu. Sadece Beşiktaşın son 2 derbide fenerbahçe karşısında net 4 penaltısı verilmedi. Daha kartlara ve Aykut kocamanın ceza almasını gerektiren açıklamalara hiç girmiyorum bile ama hokomlor Boşoktoşo kolloyor derler bazı zavallılar. Ey Türk futbolu ne hallere düştün be.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    merak etme kardeş her zamanki durumları ilahi adalet hep tecelli etmiştir etmeyecek devam ediyor adamların beli doğrulmuyor çünkü sahada hiç kazanamadılar
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Asıl gözden kaçan 2.gol. Ofsayt vardı orda
    Cevapla
  • Aaaa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bal gibi de goldü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle