Türkiye 'Yerli Honda' dedi

Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, Türkiye satışlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Türkiye 'Yerli Honda' dedi
Türkiye 'Yerli Honda' dedi
GİRİŞ 14.04.2017 16:55 GÜNCELLEME 14.04.2017 16:55
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Tsumura, Samsun'daki bayi binasının yenilenmesi dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Honda'nın Türkiye'de her geçen gün güçlendiğini, insanlara daha geniş bir yelpazede ürün sunduğunu belirtti.

Honda Türkiye'nin yıllık kapasitesinin 35 bin adet araç seviyesinde bulunduğunu ifade eden Tsumura, satış hedeflerinin ise 25 bin ve üzeri olduğunu dile getirdi.

'YALNIZCA TÜRKİYE'DE ÜRETİLEN MODEL'

Honda'nın global yatırımları ve felsefesi bulunan bir marka olduğunu söyleyen Tsumura, ihtiyaçlara uygun ürünler sunmaya çalıştıklarını belirtti. Tsumura, şunları kaydetti:

"Tüketiciye satın alma ve kullanma maliyeti düşük sedanı sunuyoruz. Bunların başında gelen ürünümüz Civic modelimiz. Türkiye satışlarımızın yüzde 80'ini Civic modeli oluşturuyor. Bununla yetinmeyip performans bekleyen müşterilerimize yeni bir model sunduk. Bu yalnızca Türkiye'de üretilen bir model. Dolayısıyla ülkenin ihtiyaçlarına, Türk halkının ihtiyaçlarına uygun ürünler sunarak beklentileri karşılamaya çalışıyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • 2023 7 yıl önce Şikayet Et
    derhal kendi bineklerimizi uretelim gari. evet le olucak insallah.
    Cevapla
  • HAYRİ 7 yıl önce Şikayet Et
    honda Türkiye de ilk 5 giremez zira dizel fiyatına benzinli satmaya çalışıyorlar,ancak arabadan anlamayan ,boş oltaya bile atlayanların alacağı araçlar bunlar.
    Cevapla
  • seyfullah kılıç 7 yıl önce Şikayet Et
    tabiki japon arabası alacagız ve batı ingiliz fransız vs düşmanımız. almayın arkadaş avrupa arabası ya...
    Cevapla
  • Erdoğan Şenel 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşın görüşüne katılıyorum.Üç nesildir honda civic kullanıyorum.Son kasayı bekliyordum,hayal kırıklığına uğradım.Böyle şekilsiz biçimsiz bir kasa görmedim.İstemiyerek wosvagen jetta aldım.Bu arada 2008 model honda civic aracımıda satmaya kıyamadım.Gönlüm yine hondada kaldı.
    Cevapla
  • konyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    jetta hoşuna gittide hondami gitmedi yeni kasa gayet güzel
    Cevapla
  • Hasanbb 7 yıl önce Şikayet Et
    Türk halkı orta sınıf yani C segment müşterisidir. Son iki kasa kusura bakmayın kötü dizayn edilmiş. Bir honda sever olarak yolda yakışıklı arabaya binmek isteriz. Bu yüzden civic corolla ve focus un yanında yer bulabiliyor. Eskiden benzinli olsada bu arabanın çok satması bu yüzdendi. Fakat şimdi o çizgi bozuldu. Araba teknolojik ve hızlı olabilir. Fakat yoldaki cazibesi azaldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle