Günde 9 TL'ye Mercedes-Benz Citan

Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ, 'Şehrin yeni kahramanı' sloganıyla Mercedes-Benz'in yeni hafif ticari aracı Citan'ı, sürüs dinamigi, çevikligi ve performansı ile sınıfının en iddialı aracı olarak satışa sunduklarını belirterek, test sürüşleri ile yeni aracı müşterilerine duyurduklarını söyledi.

Günde 9 TL'ye Mercedes-Benz Citan
Günde 9 TL'ye Mercedes-Benz Citan
GİRİŞ 11.04.2013 11:35 GÜNCELLEME 11.04.2013 14:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeni üretilen Mercedes-Benz Citan marka aracı 'Şehrin Yeni Kahramanı Diyarbakır'da' sloganıyla test etti. Diyarbakır sokaklarında test edilen yeni Mercedes-Benz Citan'ın 49.600 TL olan cazip fiyatı ve günde 9 TL'den başlayan ödeme seçenekleri ile satışa sunulduğu belirtildi. Güvenli, hassas ve konforlu bir kullanım saglayan yürüyen aksamı, özel tasarımı, zengin güvenlik donanımı ve ekonomik motor seçenekleri ile yeni Citan, Mercedes-Benz'in tüm karakter özelliklerini taşırken, dış tasarımında dinamik çizgileri ve etkileyici radyatör panjuru ile bugüne kadar sprinter, vito ve viano'dan olusan Mercedes-Benz hafif ticari araçlar yelpazesine tam uyum sagladığı belirtildi. Aracın en önemli üstünlüğünün, çok yönlü kullanıma uygun olması olduğu bildirildi. Yeni Mercedes-Benz Citan, hem aileler için ideal bir araç, hem de is amaçlı kullanımda tüm ihtiyaçlara cevap veren bir is ortağı özelliği taşırken, genis yolcu kabini, yüksek sürüş dinamiği, çevikliği, ekonomik olması ve farklı alanlarda kullanıma uygunluğu ile müşterilerin gözdesi haline geldi.

Diyarbakır Gelecek Otomotiv tarafından sürüş testi yapılan yeni Mercedes-Benz Citan'ı deneyen sürücüler, gördükleri konfor karşısında etkilendiklerini dile getirdi. Satış öncesi test sürüşü ile aracı deneyen sürücüler, rahatlığı, konforu ve güvenliği ile yeni Citan'ın çok iyi olduğunu kaydetti.

"ŞEHRİN KAHRAMANINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ"
Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ, şehrin kahramanını çok önemsediklerini söyledi. Marka olarak da bu aracı çok önemsediklerini dile getiren Toloğ, "Bu aracın arkasındayız, aracın bizi mahçup etmeyeceğine yürekten inanıyoruz. Bugüne kadar bu sekmentte böyle bir araç yoktu. Yeni ürün yelpazemize böyle bir aracın dahil olması hepimizi mutlu etti. Çok yoğun bir ilgi var. Gerçek anlamda test edildi aracımız. Son derece özenle yapılmış ticari bir araçtır. Güvenlik çok önemlidir. Bölgemizin de buna benzer güvenli ve kaliteli araca binme hakkı vardır. Bundan dolayı bugün aracımızı sergileyerek test ettirdik" dedi.

"ARACI GÖREREK ALMA DEVRİ GERİDE KALDI"
Test sürüşleri ile müşterilerin denediği araç kullanıcılar tarafından tam not alırken, Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ, artık araçların kullanılarak alınma devrinin geldiğini söyledi. Aracı görerek alma devrinin geride kaldığını dile getiren Toloğ, "İthalatın, üretimin az olduğu bir dönemde araçlar görülerek alınırdı. Şimdi artık o dönem bitti. Tüketici çok bilinçlendi. İnternet üzerinden bütün bilgiye ulaşabiliyor. Artık tüketici kaliteli güvenli araç arıyor. Kendine yarayacak aracı bulmak için bütün markaları dolaşıyor. Kim daha iyi hizmet veriyorsa, satıştan sonra da bu aracın arkasında hangi marka durabiliyorsa tüketici ona yöneliyor. Biz de Mercedes Benz olarak satış sonrasına çok büyük önem veriyoruz. Bütün servis hizmetleri bakım onarım hizmetlerini yapıyoruz. İnsanlar artık bunu bilerek gezip dolaşıyor ve kendine uygun özellikleri bulup alıyor diye konuştu.

ŞEHRİN KAHRAMANI DİYARBAKIR SOKAKLARINDA
Şehrin kahramanı sloganı ile Diyarbakır sokaklarında test sürüşleri yapılan Citan'a yoğun bir ilgi olduğu belirtildi. Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ, Diyarbakır sokaklarında gezen yeni araçlarının büyük ilgi ile karşılaştığını dile getirdi. Toloğ, "Aracımızı tanıtmadan önce çok yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Kahraman bir şehirde şehrin kahramanını tanıtmak bizleri son derece mutlu ediyor. Geri dönüşümünün mükemmel olacağına inanıyorum. Kahraman şehre, kahraman araç yakışır ifadelerini kullandı.

Gelecek Otomotiv Genel Müdürü Aziz Batgi ise verdikleri bir kokteyl ile yeni araçlarını tanıttıklarını ve aracı almak isteyenlerin önce kullanarak rahatlığı gördüğünü, ardından alıp almamaya karar verdiklerini kaydetti. Gelecek Otomotiv'de verilen kokteyle katılan sürücüler yeni aracı test etmenin kendilerini çok mutlu ettiklerini kaydetti.

YORUMLAR 4
  • muhammet 10 yıl önce Şikayet Et
    YENİ MEGAN. yeni mercedes a serisi moturuna baktım yeni megan 1,5 motoru kullanmışlar nedenini araştırtım mercedes yakıt tüketimini düşüremediğinden megan motoru takmış fiyatı yüksetmiş mercedes diye millet yutturmuş :)
    Cevapla
  • mehmetunal 10 yıl önce Şikayet Et
    KANGO 1,5. benim işim gerigi hep bu tür arabaları tercih ediyorum.citan ilk çıktıgında gitim baktım..kango1,5dci den farkı sadece önünde merceds logosu var panjur degişmiş için 1,2 ufak defek parçalar degişmiş gerisi yalan.bide uygun fiyat deyip 50,00 tl istemek nasıl bir akıl kearı iş onmu anlamadım. ben geçen yıl 33,5 tl ye wolsvogen cady aldım citana hem konfor hemde kalite bakımından çok üstünlük saglam..millet eneyami sanıyor bu almanlar...
    Cevapla
  • engin ecni 10 yıl önce Şikayet Et
    Made in Renault. kangonun önündeki kaputu,tamponu değiştir üzerine de 15 bin tl koy kak millete mercedes 1,5 dci :)
    Cevapla
  • Emre Sparrow 10 yıl önce Şikayet Et
    Renault Kangoo. Bu araba kalite parça olarak Renault Kangoo nun bire bir aynısıdır. Mercedes görünümlü Renault alıp kazık yemek isteyen varsa buyursun alsın.
    Cevapla