İşte Türkiye'de üretilen dizel Honda'nın fiyatı

Honda, uzun zamandır beklenen ve üretimi Türkiye'de yapılan Civic Sedan'ın dizel motor seçeneğini tanıttı. Aracın satış fiyatı da belli oldu

İşte Türkiye'de üretilen dizel Honda'nın fiyatı
İşte Türkiye'de üretilen dizel Honda'nın fiyatı
GİRİŞ 21.02.2018 09:08 GÜNCELLEME 21.02.2018 09:09
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Honda, son dönemde kaportalarda yaşanan göçükler nedeniyle otomotiv tutkunları arasında tartışma konusu olurken Japon markanın servis hamlesiyle eleştiriler hafiflemişti. Honda, bu hamlenin hemen ardından 2 yıldır beklenen Civic sedanın dizel versiyonunu Türkiye pazarında satışa sürüyor.

İlk etapta Executive ve Elegance donanım paketleriyle sunulacak olan otomobilin Premium paketi sene sonunda satışa çıkarılacak.

 

 

2018 HONDA CIVIC DİZEL FİYATI NE KADAR?

Honda'nın açıklamasına göre 1.6 elegance dizel 121.000 TL başlangıç fiyatıyla, 1.6 exclusive dizel ise 130.000 TL başlangıç fiyatıyla satılacak. Sunroof, deri koltuk ve navigasyon sistemli dokunmatik ekran ise standart olarak geliyor.

Dizel motorların Volkswagen skandalı sonrası gündemde daha fazla yer bulmasına neden olan emisyon salınımlarında Honda değerleri 100 km mesafede 91 gram. Araç aynı zamanda her 100 kilometrede 3.4 litre yakıt tüketimine sahip.

6 ileri vitesli manuel şanzımanla satışa çıkacak aracın performans değerleri ise 1.6 litre motorda 4000 devir için 120 beygi gücü ve 2000 devirde de 300 nm olarak açıklandı. Temmuz ayından itibaren 9 ileri otomatik ve hatchback versiyonu da geliyor. 

YORUMLAR 9
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    almayı düşünenler için Aracın motorunu çok iyi biliyorum Çünkü 2013 yılında çıkan civıc Hacbek İdtec Dizel aracımı 5 yıldırda kullanıyorum Motor gerçekten harika 2 foksiyonu var otobanda 3,2 yi gördüm 1500 devirde 90km hızla digeri ise acayip devir çeviriyor 223 km hızı gördüm Ciğer maşşallah Ha kasaya gelince hb dizeller ingilterede yapılıyordu Bu yeni kasalarda hata yapma lüksleri imkansız Temmuzda ya takas yada satıp bu kasayı almayı düşünüyorum teretütsüz
    Cevapla
  • Virtue 6 yıl önce Şikayet Et
    Aracin b ile c post sütunlari arasi kriliyor nasil bi şasi si var
    Cevapla
  • Selçuk 6 yıl önce Şikayet Et
    Honda Accord geliyor beklerim
    Cevapla
  • cahil 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede üretimin önündeki en büyük engel ötv dir,burada üretenden ötv alma ki üretici ithalle rekabet etsin,daha fazla üretsin,daha çok işçi çalıştırsın,ama en kolayı vur ötv yi gelir kazandığını zannet,işsizlik artıyor diye çözüm ara,yokmu aklı başında maliyeci.
    Cevapla
  • Veli 6 yıl önce Şikayet Et
    Alınmaz bu fiyata ha kalite her yerinden beelli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle