2019 model yeni Ford Focus tanıtıldı!

Ford, merakla beklenen 2019 model Focus otomobilinin tanıtımını gerçekleştirdi.

2019 model yeni Ford Focus tanıtıldı!
2019 model yeni Ford Focus tanıtıldı!
GİRİŞ 11.04.2018 15:04 GÜNCELLEME 11.04.2018 15:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yeni nesil Focus daha fazla teknoloji içeriği, yeni aktarma organları ve güvenlik teknolojisi ile sürücülerin beğenisine sunuldu. Ek olarak, yeni Focus, birçok gövde seçeneği ile sizi yansıtacak şekilde kişiselleştirilebilecek. 

 

 

4 kapılı sedan, 5 kapılı station wagon ve 5 kapılı hatchback seçenekleri bulunan otomobilin Focus sevdalılarının geri bildirimlerine göre tasarlandı

2019 Focus, selefiyle aynı ayak izine sahip olacak. İç tasarım da ise hem yolcular hem de bagaj için daha fazla alan sağlanıyor. Ford yeni modelinde konfigürasyon sayısını da azaltıyor. Daha önce 360 olan bu sayı artık sunulduğu pazara bağlı olarak 26’ya kadar indirilmiş. Böylece ortak parçaların daha iyi kullanımı sağlanırken motor, elektrik sistemi ve diğer bileşenlerin tedarik zincirinin düzene sokulması amaçlanmakta.

Daha akıllı bir araç için Ford Co-Pilot360 isimli sürüş yardımcısı yazılımlarının bulunduğu arabada adaptif yol kontrolü özelliği mevcut. Hız tabelası tanımlama ve şerit ortalama gibi yenilikçi güvenlik donanımları da cabası.

Üstelik aktif park asistanı da vites seçebilme fonksiyonuyla yenilenmiş. Bu sayede sürücüler gaz ve frene hiç dokunmadan boş buldukları yere arabalarını park edebiliyorlar.

Otomobilin 1.0 ve 1.5 litrelik benzinli turbo motorları, 1.5 ve 2.0 litre dizel motorları Avrupa’da satılacak. Aracın hibrit motorlu versiyonu ise gelecek yıl ekibe katılmış olacak. Elektrik motoru 1.0 EcoBoost motorla kombinlenecek.

YORUMLAR 7
  • Kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    Başka bir Otomobil sayfasında çizimlerine rastladığım iç Tasarımcı Murat Seven tasarlarmış yeni Focus`un icini. Tebrikler bence gayet güzel olmuş ici ve dışı.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    5 kapı güzel mişş satış fiyatı ne olucak acaba
    Cevapla
  • Alican 6 yıl önce Şikayet Et
    İhtiyaç var ise tamam, cepde para var harcayacak yer arıyor isek, ımf ye olan borç yeni kapandı, gelin hep birlikte yatırım yapalım ki ülke kalkınsın.
    Cevapla
  • Savaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Beklentimin çok altında bir focus.
    Cevapla
  • 123 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyordun BMW mi, Mercedes mi Focus verdiğin paranın karşılığını fazlası ile veren bir otomobilidir kullanmadan piyasayı bilmeden yorum yapmayın.
    Cevapla
  • Arda 6 yıl önce Şikayet Et
    En 100.000 TL den satışa sunulur
    Cevapla
  • trafik çilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    cliolar 100 bin. c sınıfı araçlar 145 binden başlıyor. otomatik astra 180 bine dayanmış. full bi golf 190 binlere uzanıyor. focusta muhtemelen 140 tan başlar 200 e kadar gider.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle