Volkswagen'in bu modeli sınırlı sayıda üretilecek

Volkswagen’in markası ile bütünleşmiş olan kamp minibüsü California yeni hali ile tanıldı. Volkswagen California Edition sadece 80 adet üretilecek.

Volkswagen'in bu modeli sınırlı sayıda üretilecek
Volkswagen'in bu modeli sınırlı sayıda üretilecek
GİRİŞ 30.04.2018 16:44 GÜNCELLEME 30.04.2018 16:44

Markanın ikonik otomobili Avrupa pazarı için tasarım ve donanım eklemeleri ile satışa sunulacak. Beach ve Ocean adında iki donanım altında tüketicilere seçenek sunulacak.

Otomobilde beyaz renk üzerinde siyahlar yoğun olarak kullanılmış. Yan aynalar, siyah cam çıtaları, marşpiyel üzerinde çıkartmalar ve 17 inçlik siyah detaylara sahip jantlar ile standart Transporter’dan farklılaşma sağlanmış. Ayrıca arka camlarda ısı yalıtımına sahip teknoloji bulunuyor. Seçilebilecek renkler ise şöyle: Şeker Beyazı, Şeker Kırmızısı, Üzüm Sarısı, İridyum Grisi ve Sedefli Beyaz.

Sınırlı sayıda üretilecek versiyonda led ön farlar, dönüş algılama özelliğine sahip sis farları ve Volkswagen’in en güncel multimedya sistemi yer alıyor. 6 inç dokunmatik ekran geri görüş kamerası ve Apple CarPlay donanıma sahip. Üç bölgeli dijital klima, deri direksiyon ve yumuşak konsol kaplaması da California Edition’a has özelliklerden.

Beach ve Ocean donanımı için de Volkswagen tek bir motor sunuyor. 2.0 TDI dizel motordan güç alacak özel araç, 148 hp güç üretecek. Bu motor 7 ileri çift kavramalı DSG şanzıman ile kontrol edilecek.

Modelin baz modeli diyebileceğimiz Beach versiyonu Avrupa pazarında 53 bin Euro fiyat etiketi ile ön siparişe açılacak. Ocean donanım ise 65 bin Euro’dan satışa çıkacak. İki modelin de sipariş sahiplerine Mayıs ayı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.