Skoda Rapid, yenilenen yüzüyle Golf’e rakip olacak

Skoda’nın B sınıfındaki temsilcisi Rapid, en son geçtiğimiz yıl küçük bir makyaj operasyonu geçirmişti. 2012 yılından bu yana mevcut kasasıyla devam eden ve artık değişim vakti yaklaşan Skoda Rapid, bambaşka maceralara yelken açmaya hazırlanıyor!

Skoda Rapid, yenilenen yüzüyle Golf’e rakip olacak
Skoda Rapid, yenilenen yüzüyle Golf’e rakip olacak
GİRİŞ 17.07.2018 10:41 GÜNCELLEME 17.07.2018 10:43
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Skoda İngiltere’nin satış ve pazarlama müdürü Alain Favey, yeni Rapid ile ilgili dikkat çekici bilgiler paylaştı. Favey’in verdiği bilgilere göre Rapid ismi yenilenecek, ayrıca segmenti C-hatchback olarak revize edilecek. Favey, bu kararı Çek markanın diğer modeli Octavia ile rekabet oluşmaması için aldıklarını belirtiyor. Bu arada aracın Spaceback adlı station versiyonu da tıpkı sedan gibi emekliye ayrılacak.

SEAT Arona’nın kullandığı MQB A0 platformu üzerine geliştirilecek yeni Skoda Rapid, kaputunun altında 1.0 ve 1.5 litrelik TSI motorları taşıyacak. Dizel motor seçeneklerine devam edecek olan aracın elektrikli versiyonu, en azından şuan için planlanmıyor. Bu noktada markanın ilk saf elektrikli modeli olan Skoda Vision E’nin 2020 yılında yollarda olacağını belirtelim.

 

 

Skoda, yeni Rapid ile Volkswagen Golf’ün karşısına ciddi bir rakip çıkarmak istiyor. Bakalım adı ve sınıfı tamamen değişecek araç, otomobil severleri ne kadar şaşırtacak?

YORUMLAR 13
  • ByProf 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin sonunda gene kazanan Volkswagen olacak !!! Sonuçta aynı firma....
    Cevapla
  • Alp ARSLAN 5 yıl önce Şikayet Et
    abdullah bey'inde ifade ettiği gibi, aynı grubun ürünü zaten, ne rakibi...
    Cevapla
  • Lazım değil 5 yıl önce Şikayet Et
    Lan zaten aynı grubun markaları kimi kandırıyorsunuz
    Cevapla
  • vosvos 5 yıl önce Şikayet Et
    Golf'e rakip olabilecek var mı ki ??
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Golfte arabami.? bende Golf 5 TDi vardi.. daha iyileri var:))
    Cevapla
  • Canım Vatanım 5 yıl önce Şikayet Et
    var var yerli oto çamurdan olsun bizim olsun bide vozvoz deyip iyice efsanevi yapmayın şu nazinin malını ayrıca hepsini aynı grup yapıyor rakip olsa ne kaybeder olmasa ne kaybeder.
    Cevapla
  • 911 sahibi 5 yıl önce Şikayet Et
    golf arabamı ki? gözünde büyütme bu kadar.
    Cevapla
  • kadir fani 5 yıl önce Şikayet Et
    bir de halk için çalışıp uygun bir araba üretip satsalar... 100 bin isterler artık bu arabaya
    Cevapla
  • Canım Vatanım 5 yıl önce Şikayet Et
    Teneke öylemi vay canına bir tata bir lada yapmaktan acisiz sonrada en iyisine binmeyi isteriz dolar ve euro ne kadar fırlasa azdır.
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    kardeş adamlar 10 bin euro civarı para istiyorlar ekonomi pek iç açıcı değil euro yüksek üstüne devlette o kadar vergi alınca ürün oluyor 20 bin euro sana o zaman pahalı demek ne derece doğru bilinmez.hala ülkemizde 2000 model hondalar 40 bin üzerinde alıcı buluyor kuş serileri 20 bin üzerinde saçma sapan sembol vb araçlar bile tonla para ediyor bu vergilendirme yüzünden tenekelere binmeye mecbur oluyor halkımız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle