'Babayiğitler' yerli oto için Bakan'a tarih verdi!

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “2019 sonunda prototipimizi milletimizin beğenisine sunacağız” dedi.

'Babayiğitler' yerli oto için Bakan'a tarih verdi!
'Babayiğitler' yerli oto için Bakan'a tarih verdi!
GİRİŞ 24.07.2018 14:33 GÜNCELLEME 24.07.2018 14:33
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) AŞ ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdikten sonra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bakan Varank’a hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını, hem de proje hakkında detaylı brifing verdiklerini belirterek şunları söyledi: “Türkiye’nin 60 yıllık hayalini en kısa sürede gerçekleştireceğiz. 5 büyük grubumuz ve TOBB olarak el ele verdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve devletimiz de arkamızda bizi var gücüyle destekliyor. Sağolsun Mustafa Varank Bakanımızda ilk günden desteğini hissettirdi. İnşallah 2019 sonunda prototipimizi milletimizin beğenisine sunacağız. Tüm çalışmalarımız bu yönde ilerliyor."

 

 

HİSARCIKLIOĞLU YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Geçtiğimiz hafta yapılan TOGG AŞ Yönetim Kurulu Toplantısı’nda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilirken, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ve BMC Yönetim Kurulu Üyesi Taha Yasin Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldular. TOGG Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: M. Rifat Hisarcıklıoğlu (Başkan), Tuncay Özilhan (Başkan Yardımcısı), Taha Yasin Öztürk (Başkan Yardımcısı), Kamil İlhan Süleyman Yazıcı, Ethem Sancak, İnan Kıraç, Okan Baş, Ahmet Akça, Muhterem Kaan Terzioğlu, Ahmet Nazif Zorlu, Bekir Cem Köksal.

YORUMLAR 55
  • ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah en kısa sürede yerli milli aracımızı seri üretime alır. Millet imiz de milli arabaları kapış kapış alır. Yalnız Fiyat konusunda rekabetçi olmak gerek. Alman, Fransız, Japon vb. arabalarla umarım rekabet eder konumda olur. Birde insanları umutlandırmayın kardeşim ya. Yıllardır hayalini özlemini çekiyoruz. 50 bin lira etmez arabalara 100 bin demeyin. Kandırmayın bizleri. Efendimiz Sallallahü ALeyhi vessellemin dediği gibi; Bizi Aldatan bizden değildir. Umarım böyle olmaz.
    Cevapla
  • onur 5 yıl önce Şikayet Et
    yerli araba çıkar ama bence encok şirket arabası olur şehır çinde iş yapmaya çunkı en kıralı 400 km yaparkı kılıma kapalı tın tın gıdersen buyuk şehırler yazın nasıl boşalıyor göruyoruz bellı bı kesım harıç tutulmaz kı tamamen menzıl yuzunden bence daha telsa hariç tr de alt yapı kuran yok araba cıkınca kurmaya kalksan 10 yıl alır daha bunun gıbı bısuruşey var hayırlısı dıyelım bence hıbrıd yada menzıl arttırıcılı motor geliştırılmesı lazım tek elektırık zor kınuzun menzıllı elektırıklerın batarya malıyetlerı ucuk
    Cevapla
  • Erdalsilo 5 yıl önce Şikayet Et
    Benide çağırın araba nasıl olur görün
    Cevapla
  • Evren 5 yıl önce Şikayet Et
    cok gec kalındı madem bakanligin yaptigi eski prototip yapilmicakti niye bu kadar beklenildi onun icin eski prototpide baska bi guruba verin onlar yapsin bence.
    Cevapla
  • Dadas 5 yıl önce Şikayet Et
    Çıldıracam ya bir an önce yapın delirtmeyin adamı durmadan yıl oteliyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle