Tucson liderlik peşinde

Hyundai’nin C-SUV segmentindeki popüler modeli Tucson, yeni 1.6 litre dizel motoru ve teknolojik donanımlara sahip yeni iç mekanıyla Türkiye’de satışa sunuldu. Tucson’un 1.6 litrelik dizel versiyonunda 4x4 seçeneği de bulunuyor.

Tucson liderlik peşinde
Tucson liderlik peşinde
GİRİŞ 10.09.2018 10:18 GÜNCELLEME 10.09.2018 10:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Satışa sunulduğu 2004 yılından bu yana tüm pazarlarda adından sıkça söz ettiren ve başarılı satış rakamlarına ulaşan Hyundai Tucson, merakla beklenen makyajlı versiyonuyla nihayet satışa sunuldu. Dış ve iç mekanındaki dokunuşlarla üçüncü nesil makyajlı Tucson, artık çok daha iddialı bir model haline gelirken genişletilmiş özellikleriyle de premium rakiplerine göz dağı vermiş oluyor.

HYUNDAİ YATIRIMA ARA VERMEYECEK

Türkiye’deki görevine 1 Ağustos’ta başlayan Başkan ve CEO Ickkyun Oh, yeni modelle ilgili “Tucson, hızla büyüyen SUV segmentine paralel olarak, Hyundai’nin Türkiye’de de en çok satan modellerinden biri. Ayrıca Hyundai olarak büyümeye ve gelişimimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Yeni Tucson'un bu konuda elimizi daha da güçlendireceğini düşünüyoruz. Fabrikada daralmaya gitmeyi düşünmüyoruz. Fırsatları kolluyoruz” dedi.

6 BİN ADET SATIŞ HEDEFİ

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker ise, “Cesur tasarımı, yüksek güvenlik seviyesi ve yeni nesil 1.6 litrelik dizel motoruyla hem yeni hem de sadık tüketicilerimizi etkilemeyi arzuluyoruz. Tucson modelimizden bu yıl toplam olarak 6 bin adet satmayı hedefliyor ve bu modelimizin başarı hikayesini sürdürmesini dört gözle bekliyoruz” dedi. Tucson’da üç farklı donanım ve üç tip motor var. Giriş seviyesi Style paket ile başlarken serinin en dolu ve en konforlu versiyonu ise Elite Plus. Yeni Tucson, 167 bin 100 liradan başlayan fiyatlarla satılırken dizel otomatik versiyonun en yüksek donanım ise 259 bin 700 lira fiyat etiketine sahip.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 2
  • hüsam 5 yıl önce Şikayet Et
    çooook geç kaldınız çoooook geç....fizibilite yapmadan çok yakan araçları türk pıyasasına sürdünüz şimdi armut toplarsınız artık!!!
    Cevapla
  • otokolik 5 yıl önce Şikayet Et
    ilk çıktığı günden beri söyledik,bu araç 1.6 dizelle satış birincisi olur diye,çok zaman ve satış şansını geri tepti,çok geç kaldı,şimdi 200 bin tl lik fiyatla orta sınıf bir araç kaç tane satar,bilinmez.
    Cevapla